Piwo gotowe do oceny
Browar Jana, [Funky Fluid] Nazwa: Peach
Collapse
X
-
Browar Jana, [Funky Fluid] Nazwa: Peach
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
faktycznie się tak nazywa?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Mlecznożółty mętny. Jak sok... [3.5]
Piana: Biała, drobna, niewysoka i nietrwała. [3]
Zapach: Cytrusy z brzoskwiniowym (jednak!) akcentem. [3.5]
Smak: Silna, kwaskowata, cytrusowa, goryczka. do tego powoli dołącza nienachalny, ale odzywający się, słodkawy posmak brzoskwini. [3.5]
Wysycenie: Średnie w kierunku wysokiego. [4]
Opakowanie: Gołe szkło w KEN54. [3]
Uwagi: Z tą nazwą to pech... picz...
Eeee..., jednak Peach IPA .
Moja ocena: [3.45]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: zbożowo-żółty, mętne [3.5]
Piana: biała, drobna, średnia trwałość, dość szybko zmniejsza się [3.5]
Zapach: lekki, głównie owocowy [3.5]
Smak: goryczka dość mocna ale dobrze skontrowana brzoskwiniowo-cytrusowym smakiem, pod koniec łyczka bardziej w saku wyczuwalne słodowe akcenty, niezły balans smaków [3.5]
Wysycenie: odrobinkę za duże [4.5]
Opakowanie: nie podobają mi się etykiety Funky Fluid, do tego różowy kapsel [2.5]
Uwagi: Do wypicia na raz, lepsza nawet byłaby butelka 0,33l
Moja ocena: [3.5]Last edited by becik; 2020-05-16, 10:44.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment