Sklep piwny z sieci Browarium. Niestety Żabki i Fresze wycofały się z Brackiego, a szkoda.
Zamkowy, Brackie
Collapse
X
-
Wycofały całą grupę Żywiec, więc pewnie wkrótce się dogadają i będzie szansa na powrót Brackiego.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szakali Wyświetlenie odpowiedziPogadaj z właścicielem jakiegoś sklepiku żeby spróbował wprowadzić te piwo...ja tak robiłem czasem. Dlatego też cieszę się Brackim aż nadto w dobrej cenie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Obywatel1978 Wyświetlenie odpowiedziTzn. sklep piwny sprowadza to piwo - nieregularnie, ale sprowadza. Z tym że życzy sobie za nie 3,30. We Freszu było bodajże za 2,59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziMieszkasz na Śląsku, więc pewnie w hurtowni, w której zaopatruje się twój sklep Brackie jest w stałej sprzedaży. Powiedz jak sklep ma przekonać hurtownię nad morzem żeby sprowadzała piwo z drugiego końca Polski, którego sprzeda może 2-3 skrzynki tygodniowo? Pomyśl trochę.
No ale nie będę się kłócił, bo nie wiem.
Comment
-
-
Ja na podkarpaciu butelki czy puszki jeszcze nie widziałem
ale mało widziałem :]
Za to w 90% sklepach w moim mieście na bank nie ma tego piwa.
Za daleko mają
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziJa na podkarpaciu butelki czy puszki jeszcze nie widziałem
ale mało widziałem :]
Za to w 90% sklepach w moim mieście na bank nie ma tego piwa.
Za daleko mają
To brackiego już nie kupi w żabce ?? bo w tej kolo dworca zawsze widziałem to piwo.Tylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chris1985 Wyświetlenie odpowiedziTo brackiego już nie kupi w żabce ?? bo w tej kolo dworca zawsze widziałem to piwo.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Żabka jak wiedzie forumowa wieść przestała współpracować z GŻ, zatem i Brackiego w nich już coraz mniej.
W tej na Nowym Mieście brackiego zawsze było brak.
Brackie miało być od wczoraj w Tesco w promocji, ale z całej ich ulotowej oferty był tylko leżajsk i lech pils, czyli te które mają zawsze w ofercie.
Ulotkowe/promocyjne piwa niedojechały. Może dojadą :]
Comment
-
Comment