Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Obywatel1978
Wyświetlenie odpowiedzi
Zamkowy, Brackie
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW sąsiednim sklepie.
Comment
-
-
Comment
-
-
Dobra wiadomość. To i w Żabkach być powinno.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No i jest, w starych cenach.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
A czy można być pewnym, że to co browar wypuszcza na sieciówkę jest identycznej jakości jak to, co idzie do sklepów specjalistycznych? Rozmawiałem kiedyś o tym z osobą z takiego właśnie sklepu, która twierdziła, że to Brackie, które zamawiają z browaru smakuje inaczej niż to z Żabek. Ile w tym prawdy?Last edited by Obywatel1978; 2014-10-01, 23:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziInaczej znaczy lepiej czy gorzej? Dokąd trafia to lepsze - tam gdzie schodzi więcej Brackiego, czy tam gdzie schodzi go mniej? Gdzie właściwie schodzi więcej Brackiego - w specjalach, czy w Żabkach?
Inaczej - czyli gorzej rzecz jasna.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty, klarowny. Idealny jak dla jasnego lagera. [5]
Piana: Niezła. Trwała, średnioobfita. Lacing również występuje. [4]
Zapach: Już w zapachu czuć zapach krwi. Czyli żelazo jest na wysokim poziomie. Czuć też w tle aromat chmielu. [3]
Smak: Żelazo psuje wszystko. Bo tak byłoby nieźle. Jest goryczka, dość mocna. [3]
Wysycenie: Odpowiednie. [5]
Opakowanie: Nijakie. Koncernowa norma. [3]
Uwagi: Modernizacja browaru w Cieszynie powinna nastąpić jak najszybciej! Piwo kupione w Żabce, nie pamiętam niestety daty ważności.
Moja ocena: [3.3]
Comment
-
Comment