Z PISiorowym sposobem prowadzenia forum trudno dyskutować, kanony kultury wyznaczają elity a nie adminochleje z browarbizu a co do sarmackiego to piwo żulerskie nie ma się co łudzić.
Łódzkie, Sarmackie Mocne
Collapse
X
-
Niniejszym Kurgan otrzymuje tygodniowy urlop ufundowany przez Dojcze Banana.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
screw you
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNiniejszym Kurgan otrzymuje tygodniowy urlop ufundowany przez Dojcze Banana.
Comment
-
-
Do widzenia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja wiedziałem, że tak będzie.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Wróciło. Dziś widziałem w Biedronce. To cud porównywalny do wskrzeszenia ŁazarzaLast edited by chechaouen; 2014-09-27, 19:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziWróciło.To cud porównywalny do wskrzeszenia Łazarza
W podzięce odmówię jakąś koronkę
Piwo wróciło w wielkim stylu do sklepu z owadem w logo!
Kolor, piana, wysycenie: bez zarzutu.
W aromacie słód i trochę chmielu. Nie ma mowy o ścierce, czy kartonie.
W smaku jest delikatny alkohol, ale tu musi być. Słód dominuje, jednak goryczka też jest odczuwalna. Piwo jest bardzo syte, treściwe. Stosunek ceny do jakości rewelacyjny.
Warka 13.12.14.02 ( w dalszym ciągu nie wiem, co te dwie ostatnie cyfry oznaczają).
Dobrze, że piwo powróciło i o tej porze roku. Będzie rozgrzewać w moim chłodnym mieście w ponure miesiące.
Nie ma to jak wypić sobie po męsku... Pijąc Sarmackie i oglądając po raz setny na DVD Brudny Harry z Clintem Eastwoodem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziNie ma to jak wypić sobie po męsku... Pijąc Sarmackie i oglądając po raz setny na DVD Brudny Harry z Clintem Eastwoodem
Comment
-
Comment