Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen
Wyświetlenie odpowiedzi
Lech, 10,5
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziJakby ktoś chciał spróbować, to w Katowicach w Absyncie są po 1,99. Ja nie mam ochoty.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
A to kiedyśniejsze 10,5 było też w butelkach czy tylko w puszkach, bo nie pamiętam? Jakoś wyleciało mi to z głowy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedzibyło w butli teżVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
przecież to piwo - z tego co pamiętam - miało nawet dedykowane kapsle z napisami na spodniej stronie w stylu soczków tymbark. cała akcja marketingowa z wypierdem była. piwo szybko zrobiło furorę i jeszcze szybciej zgasło. podobna historia jak z EB. choć tu z tego co pamiętam "kariera" potoczyła się jeszcze szybciej i jeszcze szybciej się skończyła. produkt adresowany był do młodzieży z LO, oczywiście tej powyżej 18 lat i tym niskim ekstraktem i wodnistością upolować miał tych, którym "standardowe" piwo nie smakowało, bo gorzkie, ale którzy czuli się cool jako pijący piwo. przynajmniej ja tak to pamiętam. ja tam wolałem wychylić Lecha Pilsa, który wtedy - w Wawie - był mniej więcej tak samo dostępny jak Lech "zielony" czyli Premium
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziprzecież to piwo - z tego co pamiętam - miało nawet dedykowane kapsle z napisami na spodniej stronie w stylu soczków tymbark. cała akcja marketingowa z wypierdem była.
Comment
-
-
Witam serdecznie z zapytaniem czy coś wiadomo o nowej warce 10,5? właśnie kupiłem za prawie 4 zeta puszkę z terminem 05.11.14 plus legendarne 3 kropki... poprzednia rewitalizacja to miał być koniec ostateczny 10,5 więc o co biega?
Comment
-
-
A o co chodzi z tymi 3 kropkami, bo ze wsi jestem i nie w temacie?
Comment
-
-
Nie wierzę, żeby "zgoda" nie wiedział o tych kropkach :]
Skoro data taka odległa to widocznie ponowili sezonową-letnią sprzedaż tego piwa
Cena tak jak ostatnio idiotyczna, ale widocznie wtedy się sprzedawało, więc znowu sobie sztucznie pozycjonują to piwo.
Różnica jest taka, że tym razem raczej przejadą się na takiej cenie :]Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2014-05-30, 10:08.
Comment
-
-
Odświeżam temat z zapytaniem- czy gdzieś ktoś widział to piwo? ja w poznaniu w jednym małym sklepie i teraz tak myślę czy czasem sprytny sklepikarz nie przerobił sobie daty ważności... kod pod puszką 271120... tym bardziej,że promocyjne-gratisowe-z napisem produkt nie na sprzedaż-małe żywce białe bock i marcowe w tym sklepie po 2,70...
Comment
-
Comment