Lech, 10,5

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abelincoln
    Porucznik Browarny Tester
    🥛🥛🥛
    • 2010.01
    • 306

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedzi
    W obu ząbkowskich sklepach Verdes (na Powstańców) stały tego całe palety. Po 1,99 zł.
    A w Leclercu na Bielanach są 4-paki za 7,99zł - nie wiem po ile są pojedyncze sztuki.

Comment

• WojciechT
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2012.09
      • 2546

Jakby ktoś chciał spróbować, to w Katowicach w Absyncie są po 1,99. Ja nie mam ochoty.

Comment

• blazers
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2009.10
        • 217

a w poznaniu gdzieś się znajdzie w promocji?

Comment

• dyczkin
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2011.05
          • 3657

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedzi
          Jakby ktoś chciał spróbować, to w Katowicach w Absyncie są po 1,99. Ja nie mam ochoty.
          Gdyby to chociaż w butelce było.
          Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• gramak
            • 2012.08
            • 267

A to kiedyśniejsze 10,5 było też w butelkach czy tylko w puszkach, bo nie pamiętam? Jakoś wyleciało mi to z głowy...
            http://www.ohbeautifulbeer.com/

Comment

• chechaouen
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼🍼
              • 2011.01
              • 1180

było w butli też

Comment

• dyczkin
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2011.05
                • 3657

było w butli też
                Teraz czy w przeszłości?
                Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• chechaouen
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼🍼
                  • 2011.01
                  • 1180

kiedyś. teraz nie widziałem

Comment

• chechaouen
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2011.01
                    • 1180

przecież to piwo - z tego co pamiętam - miało nawet dedykowane kapsle z napisami na spodniej stronie w stylu soczków tymbark. cała akcja marketingowa z wypierdem była. piwo szybko zrobiło furorę i jeszcze szybciej zgasło. podobna historia jak z EB. choć tu z tego co pamiętam "kariera" potoczyła się jeszcze szybciej i jeszcze szybciej się skończyła. produkt adresowany był do młodzieży z LO, oczywiście tej powyżej 18 lat i tym niskim ekstraktem i wodnistością upolować miał tych, którym "standardowe" piwo nie smakowało, bo gorzkie, ale którzy czuli się cool jako pijący piwo. przynajmniej ja tak to pamiętam. ja tam wolałem wychylić Lecha Pilsa, który wtedy - w Wawie - był mniej więcej tak samo dostępny jak Lech "zielony" czyli Premium

Comment

• gramak
                      • 2012.08
                      • 267

przecież to piwo - z tego co pamiętam - miało nawet dedykowane kapsle z napisami na spodniej stronie w stylu soczków tymbark. cała akcja marketingowa z wypierdem była.
                      O właśnie, klapka się odchyliła. Tak było. Teraz pamiętam. Dzięki. Jednak demencja nie boli
                      http://www.ohbeautifulbeer.com/

Comment

• blazers
                        • 2009.10
                        • 217

Witam serdecznie z zapytaniem czy coś wiadomo o nowej warce 10,5? właśnie kupiłem za prawie 4 zeta puszkę z terminem 05.11.14 plus legendarne 3 kropki... poprzednia rewitalizacja to miał być koniec ostateczny 10,5 więc o co biega?

Comment

• zgoda
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2005.05
                          • 3516

A o co chodzi z tymi 3 kropkami, bo ze wsi jestem i nie w temacie?
                          Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• Javox
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2009.11
                            • 6471

Już trzy razy wróciło do browaru. Wylane, przelane, wysyłane do sklepu.

Poniżej wersja znanego vlogera:

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Comment

• dlugas
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍼
                              • 2006.04
                              • 4015

Nie wierzę, żeby "zgoda" nie wiedział o tych kropkach :]

Skoro data taka odległa to widocznie ponowili sezonową-letnią sprzedaż tego piwa

Cena tak jak ostatnio idiotyczna, ale widocznie wtedy się sprzedawało, więc znowu sobie sztucznie pozycjonują to piwo.

Różnica jest taka, że tym razem raczej przejadą się na takiej cenie :]
                              Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2014-05-30, 10:08.
                              Google Zdjęcia - wypite piwa PL [brak częstych aktualizacji]
                              Instagram [zawsze świeże zdjęcia, nie zawsze świeże piwa]
                              FaceBook -To co na Instagramie, tylko że na FB

Comment

• blazers
                                • 2009.10
                                • 217

Odświeżam temat z zapytaniem- czy gdzieś ktoś widział to piwo? ja w poznaniu w jednym małym sklepie i teraz tak myślę czy czasem sprytny sklepikarz nie przerobił sobie daty ważności... kod pod puszką 271120... tym bardziej,że promocyjne-gratisowe-z napisem produkt nie na sprzedaż-małe żywce białe bock i marcowe w tym sklepie po 2,70...

Comment

Przetwarzanie...