Optymistyczna wersja wydarzeń.
EB, Specjal
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Raczej w starej. Stylizowanej na starą. Są co najmniej 2 pseudo-stare wzory.
I tym samym osiągnąłem pułap 13.000 postów.Last edited by Pendragon; 2016-10-16, 21:57.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRaczej w starej. Stylizowanej na starą. Są co najmniej 2 pseudo-stare wzory.
I tym samym osiągnąłem pułap 13.000 postów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adasko74 Wyświetlenie odpowiedziNa butelkach będą 4 wzory historycznych etykiet .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adasko74 Wyświetlenie odpowiedziNa butelkach będą 4 wzory historycznych etykiet .
Comment
-
-
Zdobyłem już dwieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Kupiłem dziś sobie, ot tak bo etykiety jakieś inne...
Etykiety jednak nie zmieniają faktu, że to zwykły eurolager, choć lepszy niż Harnaś, czy Lech.
Pisałem już kiedyś, ale powtórzę... To piwo świeże z kranu jest doprawdy świetne, goryczkowe, słodowe, bez wad. Piłem dziś tuż po pracy, a teraz piję z butelki i ta wersja z butelki jest inna, miodowa i prawie bez goryczki.
Nie rozumiem tej różnicy, ale w moim mieście jest bar naprzeciw dworca kolejowego i tam można sprawdzić moją tezę.
Etykiety rzeczywiście są ładne.Last edited by DariuszSawicki; 2016-11-24, 21:28.
Comment
-
-
Aktualnie zawartość alko 5,8%
Seria Specjal Specjalista z imionami.
Piana - na dłużej pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - jasne złoto.
Aromat - zbożowość, lekka ziarnistość brzeczkowa.
Smak - lekka brzeczkowa owocowość, trochę tępawa, słodkawa ryżowość (choć w składzie jest kukurydza). Lekka goryczka.
Do kiełby...
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
Comment