hehehe to wszystko jasne... nie byłem tam... ale dobrze że uświadamia publicznie, szerzej...
Perła, Chmielowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziJak znalazłbym skunksa w zielonej perle to bym się ucieszył, bo by wtedy miała jakiś aromat i może nawet od niego zyskałby i smak.
Ciekaw jestem czy poprawi się smak?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziNa prawdę takie dobre! Lecę kupić...
I Perła dużo lepsza od ryżowego? /twój post nr 1/...
Wspaniale! Tyle piw musiałem wypić a tu Perła pod ręką... skrzynkami...
Coś mało o sobie w profilu napisałeś... /wietrzę spisek/
Hehehe nie ma żadnego spisku,forum przeglądałem od dawna ale jako niezarejestrowany użytkownik,dziś dopiero to zrobiłem i nie bawiłem się jeszcze w wypełnianie profilu co zapewne zrobię.
A ryżowe nawet perle do denka nie sięga....i przy tym obstaje .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szakali Wyświetlenie odpowiedziA ryżowe nawet perle do denka nie sięga....i przy tym obstaje .
zielony skunks leży w lodówce, nawet po pracy nie ma się ochoty tego otworzyć...
Comment
-
-
No to na słoneczko na godzinkę, dwie... a potem do lodóweczki...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kurgan Wyświetlenie odpowiedziot urok bycia juniorem
zielony skunks leży w lodówce, nawet po pracy nie ma się ochoty tego otworzyć...
Hehe ale ja nie mówię,że to jest jakieś genialne piwo,ale sikacz na upały nad wodą bardzo dobry (dobrze schłodzony ). I dużo lepiej mi smakuje niż inne koncerniaki typu tyskie itd
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziNo to na słoneczko na godzinkę, dwie... a potem do lodóweczki...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blk01 Wyświetlenie odpowiedziSerio tylko 2 godzinki na pełnym słońcu wystarczą?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Podobno nawet niecała godzinka już robi robotę i mamy "inne" piwo lub może właściwe w zamyśle piwo.
Comment
-
-
Koronny dowód na obecność chmielu w piwieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Jestem właśnie na wakacji na wsi lubelskiej. Wszedłem sobie na forum i czytam wiele nieprzychylnych temu piwu opinii.
Perła Chmielowa z zielonej butelki dostępna w całej Rzeczpospolitej jest faktycznie kiepska (choć w stosunku do innych koncernowych wyrobów jest dość dobrym piwem). Perła z beczki czy też brązowej butelki dostępnej na Lubelszczyźnie jest moim zdaniem całkiem pijalna. Czuć chmiel, goryczkę. Nie wyczuwam szmaty/ścierki czy innych nieprzyjemnych zapachów. Moim zdaniem to świetne bardzo tanie piwo... szkoda że poza Lubelszczyzną dostępne tylko w zielonym szkle.
Comment
-
-
Dziś dostałem 2 perły chmielowe....w wakacje dostałem tego parę skrzynek, więc sporo litrów tego trunku wypiłem.
No i kurcze jak w wakacje to piwo było całkiem"dobre" wiadomo upał, człowiek spocony, spragniony to się piło....ale teraz jak tak usiadłem i piję na spokojnie to cholerka piana lipna,w zapachu jakieś słody i masło .....W smaku też lipa praktycznie nic, dziwny słodowy posmak ,mocno nasycone aż szczypie w język. Aczkolwiek wydaje mi się, że tamte perły to była trochę lepsza partia, bo serio były pijalne a tutaj tragedia ;/ Za rok do powtórki.
Comment
-
Comment