Piwo gotowe do oceny
Połczyn-Zdrój, Romper Strong
Collapse
X
-
Połczyn-Zdrój, Romper Strong
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
musiałeś dolać wody?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
aż chyba wybiorę się do Żabki po tej zachęcie...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: miodowo-złocista, mam obiekcje co do klarowności [3.5]
Piana: tylko przy nalewaniu zebrała się 1 cm warstwa, po 10 sekundach nic nie zostało [1.5]
Zapach: dość delikatny, to co czuję to lekki zapach słodu wraz z lekkim zapachem spirytusu [2.5]
Smak: po pierwsze, wodniste, mocno szczypie w język i podniebienie, a sam smak, to piwo nie ma smaku, jedynie co czuję to szczypanie, lekki słodowy posmak i nic więcej, gdzie ten chmiel, gdzie ten alkohol, normalnie jaja jakieś, strong i zero spirytu? [1.5]
Wysycenie: poszczypać to się sam mogę ale nie koniecznie na podniebieniu i na języku [1.5]
Opakowanie: jak na PET-a opakowanie dość przeciętne, etykieta główna, krawatka, korek no name [3.5]
Uwagi: Sama nazwa Romper mnie zastanowiła, coś mi dzwoniło w głowie no i wydzwoniło. przypomniał mi się dość ciekawy australijski film "Romper Stomper". Eureka - to piwo musi być dedykowane do tych samych osób co bohaterowie tego kultowego w pewnych kręgach filmu. Nikt inny tego piwa nie wypije.
Moja ocena: [2.05]
aha, zakupione w Żabce Broniewskiego/Reymonta (W-wa)Last edited by becik; 2009-09-08, 20:13.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złocisty, dosyć ładny. [4]
Piana: Utrzymuje się kilka chwil na odpowiednim poziomie, później opada, ale zostawia śladu na szkle, więc zasłużona 3. [3]
Zapach: Jakiś słodowo - chemiczny, niezbyt przyciągający. [2]
Smak: Rozwodnione, taka woda pomieszana ze słodem, ni to gorzki, ni to słodkie... [2]
Wysycenie: Całkiem przyzwoite, bąbelki idą w górę cały czas. [3.5]
Opakowanie: 1 litrowa plastikowa butelka, etykiety przyklejone "byle jak" , brak informacji o ekstrakcie. [1]
Uwagi: Zakupione w Chorzowskiej Żabce za cenę 3,99 , ze zwykłej ciekawości, i dla etykiety.
Moja ocena: [2.225]Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemnozłoty, klarowny, super! [5]
Piana: Ładna, intensywna, drobno-bąbelkowa jak w pszenicy; niestety mało-trwała [4]
Zapach: Dość słaby - słodowy, jakby odrobina chmielu. W sumie jak na dzisiejsze polskie piwa ujdzie w tłoku... [3]
Smak: Wodniste!! Pierwszy raz piję mocne i wodniste! Woda z odrobiną słodyczy jakby landrynkowej, wykończone jakąś taką sztuczną płaską goryczką. Dziwne. Mało piwne... Z drugiej strony - wypijalne. [2.5]
Wysycenie: Jak na mocne za duże, ale łone nie smakuje jak mocne... W sumie dobrze, że jest. Niestety słabnie. [3.5]
Opakowanie: PET z czarną zakrętką, brak kontry, dziwna nazwa. Plus za brak haseł o tradycji i świetne hasło "To się opłaca - dobry produkt - dobra cena"... i [2.5]
Uwagi: Słowo się rzekło: aż chyba wybiorę się do Żabki po tej zachęcie... ...kobyłka u płota...
Cosik ostatnio mocno eksperymentuję z tymi piwami do oceny
Moja ocena: [3]Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Zgaszony bursztyn... jakby nie do końca klarowne. [3]
Piana: Dłuższą chwila po nalaniu a na dłużej 0,5 cm do zaniku. [2.5]
Zapach: Apteczno-spirytusowy z małą domieszką karmelu. [2]
Smak: Cienkie, nie słodkie, momentami kwaśnawe, minimalnie było czuć chmiel i słód. [1.5]
Wysycenie: Jak dla mnie stanowczo za małe. [2]
Opakowanie: Klasyczny design bez polotu. Puszka z przewagą czarnego z elementami żółtego i czerwonego. [2.5]
Uwagi: Dziwny produkt... to jest chyba złoty środek... wg opisów na puszce... Oryginal Pilsner Taste, Strong, Premium, Jasne Pełne... mogli jeszcze dopisać kilka innych określeń i by smakowało dużo lepiej... oczywiście nie polecam...
Moja ocena: [1.925]
Comment
-
-
Wypite wczoraj rano po nocnej zmianie.
Weszło bez problemu ..... i poszedłem spać
Wstałem i ... wielki problem miałem bo przeciściło mnie niemiłosiernie
Nie polecam nikomu.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziWypite wczoraj rano po nocnej zmianie.
Weszło bez problemu ..... i poszedłem spać
Wstałem i ... wielki problem miałem bo przeciściło mnie niemiłosiernie
Nie polecam nikomu.
Comment
-
Comment