Dobry Wieczór nie jest piwem AleBrowaru
Ciechanów, Porter 22º
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bastq Wyświetlenie odpowiedziNie mniej jednak umywa się do paru innych porterów
Comment
-
-
Oczywiście chodziło mi o PINTE, a gdy odnosiłem się do innych porterów, to miałem na myśli, że się do nich nie umywa
Chciałem poprawić w/w gafy, włącznie z wielkim bykiem na końcu i zjedzonym "jest" przed "pijalne", jednak nie widzę nigdzie opcji "edytuj". Ktoś pomoże?
Ewentualnie jeżeli któryś z moderatorów byłby na tyle miły żeby poprawić te błędy to byłbym wdzięczny.
Pierwsza recenzja i taka wtopa
Comment
-
-
Na poprawę błędów masz 5min. kolegoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Kolor ciemnobrązowy/czarny.
Piana niska, niezbyt trwała.
Aromat słodowość, wiśnie, wędzone śliwki, czekolada, lekki karmel.
Smak czekolada, lekka kawa, słodowość, lekkie śliwki, goryczka średnio-niska, wysycenie średnio-niskie, alkohol niewyczuwalny, treściwość średnia, mimo bogactwa smakowego nie czuć że to 22*Blg.
Piwo doskonale zbalansowane, mimo że świeże.
Bardzo dobre.
Comment
-
-
Czy mi się tylko wydaje, czy ten porter padł ofiarą pozycjonowania cenowego? Mam jedną butelkę z poprzedniego wypustu i jak mnie pamięć nie myli była do kupienia za czwórkę z małym hakiem czyli podobnie co cieszyński. Z tego co widzę, to tegoroczna warka dobija do 7 zł. czyli wskakuje na półkę z warmińskim. Taki widać uboczny skutek rewolucji."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziCzy mi się tylko wydaje, czy ten porter padł ofiarą pozycjonowania cenowego? Mam jedną butelkę z poprzedniego wypustu i jak mnie pamięć nie myli była do kupienia za czwórkę z małym hakiem czyli podobnie co cieszyński. Z tego co widzę, to tegoroczna warka dobija do 7 zł. czyli wskakuje na półkę z warmińskim. Taki widać uboczny skutek rewolucji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziSprawia wrażenie lekkiego i łatwego do picia
IMHO już nadaję się do picia, leżakowanie może go popsuć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziW normalnych sklepach w Warszawie nie widać by się coś zmieniło. Ostatnio kupowałem w Leclercu po 4,69 + 0,50 kaucja.
Comment
-
Comment