Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivicko
Wyświetlenie odpowiedzi
Kormoran, Kormoran Jasny
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivicko Wyświetlenie odpowiedzidrogi panie z Kormorana.
Te same województwo, ale odległość duża, dlatego nawet nie mógłbym tam pracować.
Jeszcze raz napiszę... rozumiem, że Jasne może komuś nie smakować, ale opisałeś to takimi słowami, jakby to były jakieś wymiociny albo siuśki szczura.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziWitbier jest łatwiejszy w produkcji od pilsa? Co wg Ciebie przemawia za tą teorią, ze przefermentowanie piwa gdzie prawie 50% zasypu stanowią surowce niesłodowane jest łatwiejsze?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivicko Wyświetlenie odpowiedzia to przemawia, że żaden browar w Polsce nie potrafi zrobić porządnego Pilsa, masz wątpliwości co do tego ?
Comment
-
-
Moim zdaniem szkoda wchodzić w dłuższą dyskusję
Comment
-
-
tak jest dobre pilsy, prawie bez goryczki i z metalem. Zakończcie oczywiście szybko dyskusję, bo jeszcze zbyt wielu odkryje, że to prawda co piszę. Szkoda czasu na kopanie się z końmi. Wyraziłem swoje zdanie a tu widzę jakaś obraza klakierów browaruLast edited by pivicko; 2014-01-26, 17:42.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivicko Wyświetlenie odpowiedzitak jest dobre pilsy, prawie bez goryczki i z metalem. Zakończcie oczywiście szybko dyskusję, bo jeszcze zbyt wielu odkryje, że to prawda co piszę. Szkoda czasu na kopanie się z końmi. Wyraziłem swoje zdanie a tu widzę jakaś obraza klakierów browaru
Comment
-
-
Warka 05.05.14 posiada paskudną goryczkę, która podchodzi mi pod zatęchły, prażony słonecznik . W miarę picia, traci na mocy, ta goryczka, ale dalej pozostaje nieprzyjemna. Najdziwniejsze jest to, że jak brałem pierwszego łyka, to była tragedia, a po ociepleniu goryczka "rozmyła się"
W zapachu jest DMS i jakby lekkie utlenienie, nuta miodowa jest coraz silniejsza, w miarę ocieplania.
Nie polecam, tej warki przynajmniej.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivicko Wyświetlenie odpowiedziNie myliłem się, dziś ponowne podejście do tego "piva" (data do 04.03.2104). Koszmar, totalny syf, obrzydliwe, po 2 łykach, do zlewu. Do Kormorana, jeśli macie robić taki syf, proszę was nic nie róbcie. To wstyd, żenada i hańba coś takiego na rynek puszczać. Dajcie sobie spokój z produkcja piwa, weźcie się za, nie wiem, może dacie radę europalety robić albo krasnale ogrodowe. Technologia piwa do dla was za wysokie progi.FIODOR-PIWO moje jedyne paliwo
Comment
-
Comment