Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas
Wyświetlenie odpowiedzi
Łomża, Export Niepasteryzowane
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Jeśli chodzi o burgundy to tak
z resztą piw to już kwestia sklerozy i wybiórczej pamięci
głupoty itp.Last edited by dlugas; 2013-12-02, 13:12.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złocisty,przejrzysty z pływającymi drobinkami. [3]
Piana: Od początku nie jest zbyt wielka,pozostaje do końca...drobnoziarnista. [3]
Zapach: Ja tutaj czułem jabłka papierówki i nic więcej,zapach był słaby. W zatkanej butelce dało się wyczuć chmiel. [2]
Smak: Goryczka słaba i krótkotrwała do tego trochę słodu. [3]
Wysycenie: Spore,szczególnie na początku,utrzymuje się do końca. [3]
Opakowanie: Brązowa,bezzwrotna butelka z rozpoznawalnymi naklejkami bez żadnych konkretnych informacji(stary wzór),do tego charakterystyczny kapselek w starym stylu z jelonkiem. [3]
Uwagi: warka do:13.07.2014-wypite:8.04'14. Piwo z tej samej parafii co Łomża Export. Zmiana szaty graficzej,teraz w obrzydliwiej butelce o kolorze wściekłej zieleni,która kojarzy mi się ze sztucznością,chemią...butelka jest po prostu odpychająca. Kapsel też nowy.
Moja ocena: [2.65]
Comment
-
-
29.09.2014
2038 LA02511....
Piana słabiutka, szybko znika
Wysycenie spore
Aromat słabiutki, lekko słodowy
W smaku lekko kwaskowate, lekko goryczkowe. lekka słodowość. Ogólnie wszystko lekko nijakie.
Wypić bez problemu się dało. Typowy ugaszacz pragnienia, jak nie ma niczego lepszego na półce.
Kupione za 1,99zł i nie jest warte ani grosza więcej :]
Comment
-
Comment