W Almie poprzedni Grand Champion był za bodajże 5,49.
Zamkowy, Grand Champion 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziCzy ceny Championów z poprzednich lat w Almie różniły się jakość znacznie od cen w sklepach specjalistycznych?
Pytam się bo do Almy mam znacznie bliżej niźli np. do Wrocławia.
A Alma do tanich sklepów raczej się nie zaliczaPiwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziRaczej wszędzie kosztowały tyle samo (i to nie dlatego, że wszyscy równali do Almy, tylko cena jest narzucana przez GŻ).Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziRaczej wszędzie kosztowały tyle samo (i to nie dlatego, że wszyscy równali do Almy, tylko cena jest narzucana przez GŻ).Last edited by kopyr; 2011-11-28, 16:12.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziRaczej wszędzie kosztowały tyle samo (i to nie dlatego, że wszyscy równali do Almy, tylko cena jest narzucana przez GŻ).Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziJaka narzucana? Ja odniosłem wrażenie, że w Almie było przeciętnie taniej niż w sklepach specjalistycznych (zapewne dostali lepszą cenę), aczkolwiek były wyjątki... potwierdzające regułę.Last edited by arzy; 2011-11-28, 16:29."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziJaka narzucana? Ja odniosłem wrażenie, że w Almie było przeciętnie taniej niż w sklepach specjalistycznych (zapewne dostali lepszą cenę), aczkolwiek były wyjątki... potwierdzające regułę.Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziNo ja naiwnie liczyłem że może jednak beczka...Mastne jest w tej formie dostepne więc liczyłem, ze GCH moze też będzie.Last edited by tfur; 2011-11-29, 10:31.veni, emi, bibi
Comment
-
-
Zastosowałem niewłaściwy skrót myślowy jakby to Antek Macierewicz powiedział W mojej najbliższej piwiarni wareckiej nie ma absolutnie nic poza Warką i Żywcem z butelki. Miałem na myśli sam fakt formy dystrybucji Mastego - że jest i butla i beczka - i fajnie by było jakby w przypadku GCH też taki schemat zastosowano.Last edited by pioterb4; 2011-11-29, 11:13.
Comment
-
-
No tak, ale jak w jakiejś Piwiarni nikt nie będzie chciał pić tego GCh i sprzeda się 1 karton, to dramatu nie ma. A jak beczkę otworzą, to już reszta do wylania.
Comment
-
-
No tak wygląda na pewno tok myślenia osób odpowiedzialnych za promocję i dystrybucję GCH. I ja to stanowisko poniekąd rozumiem. Tyle, że z drugiej strony jeśli wprowadzą Koelscha tylko w butelkach to jestem prawie że pewien że obrót będzie lipny - mało kto odnotuje, że na półce pojawiło się nowe piwo a do tego cena za 0,33l będzie oscylowała w granicach 9-10 zł a moze nawet więcej. To też nie zapewni temu piwu odpowiedniego zbytu a dodatkowy nalewak z limitowanym piwem zostałby prędzej dostrzeżony i moze nawet zyskałby sympatię bywalców.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziNo tak wygląda na pewno tok myślenia osób odpowiedzialnych za promocję i dystrybucję GCH. I ja to stanowisko poniekąd rozumiem. Tyle, że z drugiej strony jeśli wprowadzą Koelscha tylko w butelkach to jestem prawie że pewien że obrót będzie lipny - mało kto odnotuje, że na półce pojawiło się nowe piwo a do tego cena za 0,33l będzie oscylowała w granicach 9-10 zł a moze nawet więcej. To też nie zapewni temu piwu odpowiedniego zbytu a dodatkowy nalewak z limitowanym piwem zostałby prędzej dostrzeżony i moze nawet zyskałby sympatię bywalców.
Te 9-10 złotych zobaczyłeś w szklanej kuli?
W ubiegłym roku pijałem BPAB w lokalach z butelki w cenie 5-6 złotych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziW piwiarni wareckiej 0,5l warki kosztuje 6,50 zł. Sądzisz, że cena za GCH w butelce będzie niższa?
Comment
-
Comment