W Almie poprzedni Grand Champion był za bodajże 5,49.
Zamkowy, Grand Champion 2011
Collapse
X
-
Raczej wszędzie kosztowały tyle samo (i to nie dlatego, że wszyscy równali do Almy, tylko cena jest narzucana przez GŻ).Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaComment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Jaka narzucana? Ja odniosłem wrażenie, że w Almie było przeciętnie taniej niż w sklepach specjalistycznych (zapewne dostali lepszą cenę), aczkolwiek były wyjątki... potwierdzające regułę.Last edited by kopyr; 2011-11-28, 16:12.Comment
-
Last edited by arzy; 2011-11-28, 16:29."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
No dobra, nie narzucana, tylko sugerowana. U nas była 20 gr niższa niż w Almach.Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaComment
-
-
Zastosowałem niewłaściwy skrót myślowy jakby to Antek Macierewicz powiedział W mojej najbliższej piwiarni wareckiej nie ma absolutnie nic poza Warką i Żywcem z butelki. Miałem na myśli sam fakt formy dystrybucji Mastego - że jest i butla i beczka - i fajnie by było jakby w przypadku GCH też taki schemat zastosowano.Last edited by pioterb4; 2011-11-29, 11:13.Comment
-
No tak, ale jak w jakiejś Piwiarni nikt nie będzie chciał pić tego GCh i sprzeda się 1 karton, to dramatu nie ma. A jak beczkę otworzą, to już reszta do wylania.Comment
-
No tak wygląda na pewno tok myślenia osób odpowiedzialnych za promocję i dystrybucję GCH. I ja to stanowisko poniekąd rozumiem. Tyle, że z drugiej strony jeśli wprowadzą Koelscha tylko w butelkach to jestem prawie że pewien że obrót będzie lipny - mało kto odnotuje, że na półce pojawiło się nowe piwo a do tego cena za 0,33l będzie oscylowała w granicach 9-10 zł a moze nawet więcej. To też nie zapewni temu piwu odpowiedniego zbytu a dodatkowy nalewak z limitowanym piwem zostałby prędzej dostrzeżony i moze nawet zyskałby sympatię bywalców.Comment
-
No tak wygląda na pewno tok myślenia osób odpowiedzialnych za promocję i dystrybucję GCH. I ja to stanowisko poniekąd rozumiem. Tyle, że z drugiej strony jeśli wprowadzą Koelscha tylko w butelkach to jestem prawie że pewien że obrót będzie lipny - mało kto odnotuje, że na półce pojawiło się nowe piwo a do tego cena za 0,33l będzie oscylowała w granicach 9-10 zł a moze nawet więcej. To też nie zapewni temu piwu odpowiedniego zbytu a dodatkowy nalewak z limitowanym piwem zostałby prędzej dostrzeżony i moze nawet zyskałby sympatię bywalców.
Te 9-10 złotych zobaczyłeś w szklanej kuli?
W ubiegłym roku pijałem BPAB w lokalach z butelki w cenie 5-6 złotych.Comment
Comment