Pytanie czy będzie przerwa w dostępności dłuższa czy krótsza. W dwóch Biedronkach niedaleko mnie piwa już nie ma. Jeszcze trochę i pokończy się wszędzie. Ciekawe czy to była warka testowa i analizują sprzedaż, czy też już się coś warzy w katakumbach bowaru Zamkowego, bo chyba można założyć, że sprzedaż tej pszenicy jest mniejszym lub większym sukcesem.
Zamkowy, Leżajsk Pszeniczne
Collapse
X
-
-
Z tego co wiem, to podobno typowy In-Out, więc póki co kontynuacji nie ma się co spodziewać - trza robić zapasyCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
czyli to tylko chwilowa tania całkiem znośna pszenica? kurna nie dobrze, trzeba będzie faktycznie robić zapasy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziczyli to tylko chwilowa tania całkiem znośna pszenica? kurna nie dobrze, trzeba będzie faktycznie robić zapasyCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Moim zdaniem nieco za ciemny - prawie bursztynowy. Mętność OK, ale dopiero po mocnym wzburzeniu osadu z dna. [3.5]
Piana: Jak na koncerniaka bardzo ładna, jak na pszenicę zdecydowanie za słaba. [3.5]
Zapach: Po otwarciu butelki zbyt wyraźny chmiel, ale z czasem się ulatnia. Generalnie małointensywny, dominują banany. [3.5]
Smak: Za bardzo kwaskowe, brakuje nieco słodowej treści, czuć lekki goździk, brak zdecydowanie negatywnych akcentów. Jak na koncerniaka nie jest nieźle. [3.5]
Wysycenie: Spore, odpowiednie dla stylu. [4.5]
Opakowanie: Ładny dedykowany kapsel, zgrabna etykieta, z grubsza podany skład. Tradycyjnie brak informacji o ekstrakcie i miejscu wytworzenia. Nie rozumiem czemu bezzwrotna butelka. [3.5]
Uwagi: Jestem pozytywnie zaskoczony. Za tą cenę warto, zwłaszcza latem - będzie dobrze orzeźwiać.
Moja ocena: [3.55]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziZ tego co wiem, to podobno typowy In-Out, więc póki co kontynuacji nie ma się co spodziewać - trza robić zapasy"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Nierozumiem dlaczego to piwo nazywa się "koncerniakiem" Zostało uwarzone w małym tradycyjnym browarze. Bez użycia technologii HGB, bez fermentowania w tankofermentorach z użyciem środków antypieniących, bez dodatków niesłodowanych, enzymów i nie w ciągu ośmiu dni.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziZ tego co wiem, to podobno typowy In-Out, więc póki co kontynuacji nie ma się co spodziewać - trza robić zapasyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziJak długo trzymać tą pszenicę? Dobra będzie na wiosnę ?Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziWy tak poważnie z tym zapasem?
a przecież pszenicę najlepiej wypić szybko, tak czytam na forum.
Pozdrawiam wszystkie chomikiVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Comment
-
-
Ja poważnie myslę o kupieniu kartonika. Tyle, że on by u mnie zniknął w tydzień i to właśnie mialem na myśli pisząc o zapasach
To nie ja wpadłem na pomysł, żeby trzymac to piwo do wiosnyCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
Comment