Dla porządku brakująca fotka:
Grolsch, Amsterdam Maximator
Collapse
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziMój egzemplarz był chyba jakiś nieudany. Nie czułem żadnego słodu, słodyczy czy innych "aromatów" Od razu powalił mnie potworny smak spirytusu (wódki?). Sam nie pijam wódy, nie cierpię nawet jej zapachu, więc nie dotrwałem do końca (pierwszy raz mi to się zdarzyło!). W obawie o swój żołądek wylałem częśc do zlewu. Nigdy więcej!
Comment
-
-
piwo calkiem smialo mogloby sie nazywac Masakrator
i do smacznych nie nalezy, aczkolwiek nie zgodze sie
z wypowiedziami, ze piwa tego w calosci nie da sie wypic.
u mnie Maximator wypelnia wazna misje podtrzymania humorku
na imprezach, gdy juz spozylem piwa smaczne. a poniewaz
wole piwo niz wodke (piwo smakuje i mozna dluzej pic),
wiec jak najbardziej znajduje dla niego miejsce.
polecam dla osob lubiacych mocne wrazenia
(choc zdarzylo mi sie wypic 3 puszki jednego wieczoru, to jednak
nie polecam interesowac sie wieksza iloscia niz 1 puszka).
Comment
-
-
Amsterdam Maximator, ekstrakt 24% alkohol 11.6%, zakupione eksperymentalnie w Leclerc za około 5zł za puszkę 0.5L
W porównaniu z Navigatorem, Maximator bardzo mnie zawiódł. Strasznie podłe piwsko, strasznie !!! Nuta alkoholowa jest tak silna i nachalna, że odrzuca od dalszej degustacji. Nie znoszę takich piw, gdzie wszystko jest zabite przez alkohol. Picie czegoś takiego nie ma sensu dla mnie. Oczywiście kolor i piana poprawne. W tym piwie słodkość była stonowana. Wypiłem całą puszkę, ale z pewną niechęcią. Piwsko hardcore totalny. Więcej go nie spróbuję.Last edited by petrus33; 2009-11-03, 08:32.
Comment
-
-
Wypiłem i ja.
Po kilku piwach degustowanych wcześniej (po połowie z kolegami), to było na końcu
Weszło gładko i moc była ze mnąVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment