Mój egzemplarz miał 4,2% alk. Eta jak u Erudyty. W smaku płaskie jak inne wyspiarskie ale.
Guinness, Kilkenny 5%
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Related Topics
Collapse
-
Alc. 4,3%, puszka 440ml
Kilkenny Irish Red Ale
W środku jakaś kulka czy inne ustrojstwo. To chyba w tych Guinesach zawsze jest.
Przy otwieraniu psyknęło jakbym pepsi otwierał.
Piana gęsta, utrzymuje się cały czas.
W zapachu jakaś delikatna paloność,...-
Channel: Irlandia
-
-
Alkohol 5.4%, butelka 065 cl.
Barwa słomkowo-cytrynowa, piana umiarkowana, ale dość trwała.
W smaku lekko kwaskowe i nieco metaliczne, z posmakiem grapefruita. Goryczka niezbyt silna o charakterze skórki grapefruitowej....-
Channel: Kamerun
-
-
Na końcu Piotrkowskiej coś nam się ciekawego trafiło - Alembik.
Nocowaliśmy niedaleko, wybór był między Alkofazą, Alkoholami za grosze i podobnymi, więc przytulności może nie oczekiwaliśmya tu takie wygodne fotele, dywany itepe. Można odpłynąć
W jednym...-
Channel: Łódzkie
-
-
GUINNESS BEZ LIMITU za 89 PLN, pyszne irlandzkie jedzenie i świetna muzyka na żywo w wykonaniu Kamila Badziocha!. W menu min. Irish Stew z jagnięciną, Kidney Pie na Guinnessie i Biodrówka jagnięca w sosie miętowym.
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-03-07, 11:56 -
-
Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...
-
Channel: Warszawa
2025-03-03, 19:03 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment