Śliwka w piwie z browaru Kormoran była wczoraj dostępna w blaszaku na Rudnickiego w Warszawie. Kupiłem lecz jeszcze nie próbowałem
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Potwierdzam obecność koźlaka. Polkowice w Intermarche cena 2,19zł :-)
Foto wieczorem albowiem dziś będę spożywaćVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracyand the "Gumowy młotek" goes...
Czy kolega nie załapał, że to piwo zostało uwarzone na zlecenie Zofmaru, więc i ta szlachetna nagroda nagroda należy się właśnie Zofmarowi?!
Ale na marginesie można by się tutaj zastanowić, czy browary powinny warzyć piwa dla obcych odbiorców, którzy wymyślają sobie jakieś obciachowe nazwy dla tych piw. Bo jeżeli na ten przykład jakiś pub o nazwie Obsraniec, czy inny Obszczymurek zechce zlecić i tak właśnie nazwać swoje okazjonalne piwo, to co ma zrobić browar współpracujący na co dzień z takim odbiorcą?Comment
-
gdyby już pojawiło się piwo 'proste', otworzyłaby się droga do zapożyczania nazw prostych win, a to mogłoby wytyczyć zupełnie nowe tendencje na rynku. właściwie dlaczego nie ma jeszcze piwa o nazwie 'arizona'? a 'byk' już jakiś był? no bo piwo marki piwo jest w każdym tesco...veni, emi, bibiComment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dodałem ostatnio zgłoszone piwa. Pszeniczne z Puław także. Listy nie będzie, bo mi się nie chce.Last edited by Pendragon; 2011-08-16, 20:04.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Browar wprowadziłem chwilę przed Twym tekstem, więc Pendi dawaj
No to się spóźniłemLast edited by ART; 2011-08-16, 20:19.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A było zgłaszane?
-
Ale w jakim to jest stylu? Angielskim, belgijskim...? Jasne, ciemne? ALE nie jedno ma imię,
Comment