Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Bieszczadzkie piłem ponad rok temu kupione w Rzeszowie w sklepie piwa regionalne. Słodkawosłodwoy koncerniak.
Zawiodłem się wtedy
Comment
-
Zapożyczam cytat z zasadniczego tematu...
... i głośno się zastanawiam. Może Agnieszka & consortes chce przykryć czapką rzemieślniczo-kontraktową konkurencję i czerpie z najlepszych, korporacyjnych wzorców?Last edited by leona; 2013-09-26, 20:29.Comment
-
Wrzuć w wyszukiwarkę słowo "kody" i mniej więcej w połowie strony znajdziesz temat.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Chodzi o kody kreskowe czy raczej o numery seryjne koło daty przydatności ?
Ja sobie zrobiłem fotki tych odkodowań telefonemLast edited by dlugas; 2013-11-12, 10:43.Comment
-
Na niemieckich stronach: http://www.gepir.de/v31_client/gtin.aspxVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Comment
-
Wszystko ok, tylko, że tutaj piszemy komentarze, a zgłaszamy tutajVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
-
Wszystko ok, tylko, że tutaj piszemy komentarze, a zgłaszamy tutajComment
-
Bieszczadzie piłem w tym roku z butelki 0.5 z zieloną etykietą zakupione w sklepie w Wetlinie. Z tego co pamiętam, to coś na kształt pilsa, bo goryczka była wyraźna, choć zalegająca i tępa. W domu mam butelkę zajrzę do niej wieczoremComment
Comment