Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820 -
Obawiam się, że to będzie jakaś "seria limitowana" po 7- 8 złotych, do kupienia nie wiadomo gdzie. Chciałbym się jednak mylićComment
-
Po kodzie to nie Polska ale zamieszczę tu:
Połczyn Zdrój
Piwo: Starovar na chłodne wieczory
A. 5,7%
E. brak
Kod kreskowy 8595224300552
"Piwo o smaku miodowo-imbirowo-malinowym...sok malinowy (4,5%) odtworzony z koncentratu soku malinowego, aromaty, naturalny aromat goździkowy, naturalny aromat cynamonowy, naturalny aromat imbirowy z innymi naturalnymi aromatami, miód." Cytat z kontryVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Jeżeli puszczaliby jako seria limitowana to pasowałoby pojawienie się jej w bardziej popularnych supermarketach. Możliwe, że prywatne sklepy alkoholowe mają do dyspozycji tylko my o tym nie wiemy xDComment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Nie, w Lublinie nie będzie.Comment
-
Comment
-
Cytat:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Chyba nikt nie dodał dwóch witnickich Sławoszy:
Sławosz Ciemny i Sławosz Koźlak.
Oba piwa (koźlak też ) mają po 4,2%, ekstraktu nie pamiętam...
Koźlak i Ceimne ma jednak zawrotne 4,5% alkoholu
Wychodzi na to, że to jakieś "klony" Celtyckiego .Comment
-
Klon klonem klona pogania.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
A w której to sieci te Sławosze można ?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment