W którym konkretnie przypadku (piwie)?
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820 -
Tak na szybko.
Nie jest to oczywiście pretensja do Ciebie, ale trzeba przyjąć jakieś normy.Comment
-
Dobra już wiem. Miałem mylne myślenie, że zaokrąglamy, jak przy pieniążkach .
Obiecuję poprawę.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
NIe wiem co zrobić z Starovar na chłodne wieczory, wg kodu uwarzony został w Czechach, więc jako taki, nie może być w DP.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
-
Jak dla mnie, nastąpiła tylko zmiany szaty graficznej, co by mieć ją wspólną dla serii lubuskie. No i lekka zmiana nazwyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
Nie róbmy bajzlu z polskimi piwami i bądźmy konsekwentni, bo inaczej pszeniczne z Okocimia będziemy oceniać jako polskie piwo uwarzone w Polsce co jest kłamstwemGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment