Obecnie prezentuje się tak,... czemu służy zmiana nazwy ?...
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Kiedy to Bazyliszek nie będzie kontraktowcem w Artezanie?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jak dobrze, że nie dodałem jeszcze piw do DP, można zmienić będzie nazwę piwa .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
Ja mam prośbę... czy nie dałoby się wprowadzać nazw podmiotów warzących i podmiotów zlecających wg. jednolitych kryteriów? Browar Olimp raz jest jako "Olimp" raz jako "Browar Olimp", Południe jako Południe i "Południe (Ex. Gab)". Witnica to już w ogóle różnie pisana.Comment
-
Dich richtig! Popieram. Szlak człowieka trafia jak ma szukać na tym portalu piwa. na ogół robię to przez wyszukiwarkę google.Comment
-
Raz jest browar Olimp, to była moja pomyłka, Witnica to Witnica (BOSS), po prostu
@Brodzisław, zastosuj w wyszukiwarce zakładkę Piwa.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
Tu masz przykład: Sopociak , to masz na myśli, pisząc o błędachVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
Comment