Kiedyś Boss, obecnie Witnica.
Twór Witnica (Boss) stworzył ART, by było... łatwiej odszukać piwa. W momencie zmiany nazwy miało to sens.
Po latach zamiast łatwiej zrobiło się gorzej. Moim zdaniem tego Bossa należy już wymazać.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2015-01-22, 21:41.
Kiedyś Boss, obecnie Witnica.
Twór Witnica (Boss) stworzył ART, by było... łatwiej odszukać piwa. W momencie zmiany nazwy miało to sens.
Po latach zamiast łatwiej zrobiło się gorzej. Moim zdaniem tego Bossa należy już wymazać.
Jestem za! I to też dobrze byłoby wyczyścić: Południe [EX: Gab], (nazwa piwa).
Reszta piw jest bez tego nawiasu kwadratowego. Gab, Gabem, a Południe to Południe. Jakoś Sulimar ma jednolitą nazwę, choć przez pewien czas był to Cornelius.
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2015-01-22, 21:49.
Chyba sie już pojawiły. Ja niestety jestem uziemiony 3 tydzień z powodu choroby zatem nie moge potwierdzić info na 1005 ale w sklepie, gdzie się zaopatruje właściciel zapewniał mnie o dostawie.
Te stare są jako Trzy Korony, a nowe Trzy Korony Puławy. Wliczając Trzy Korony NS to mamy już trzy browary
Skoro "powstały' Trzy Korony Nowy Sącz to trzeba było je odróżnić od starych Trzech Koron więc Art zmienił nazwę na Trzy Korony Puławy a piwa pozostały po staremu
Trzeba więc napisać to Art'a o zmianę nazw wątków poszczególnych.
Ostatnia zmiana dokonana przez dyczkin; 2015-04-06, 20:24.
Volenti Non Fit Iniuria//Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
górniak? raczej nie, bo chyba ten browar ma tylko dolną fermentację?
Pewnie wyjdzie taka pseudokoncernowa hybryda lagera z witem.
No ale jak nie zabije ceną to się spróbuje :]
Comment