Na pewno kilku naciskjących na dodanie Kamionki wie..
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Ja wiem tylko o BecikuVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Nie ma. Z braku laku na razie można zastosować to kryterium objętości. Lepsze to niż nic.Last edited by Pendragon; 2015-06-10, 09:24.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Mam pytanie odnośnie M16 z Kraftwerku. Czemu w DP to piwo funkcjonuje jako "niesklasyfikowane" (gatunek piwa)? Nie można go podciągnąć pod "pale ale" ewentualnie "specjalne"?Comment
-
Ciekawe, czy nowy gatunek Żywca, który pojawi się we wrześniu i którym będzie saison to będzie to samo piwo? Na pewno będzie tańszy niż wersja cieszyńska...BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
A co, wygrał?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jestem zdziwiony.
-
Drobna uwaga odnoście piwa Wit 1 robionego przez kontraktowca Beer City w Wąsoczu
Twoje zdanie na temat konkretnych wytworów piwowarskichPoddziały: Polska | Europa | Piwa domowe (...)
Piwo zostało sklasyfikowane w DP jako Pale Ale, a przecież jest to Alt, o czym informują zresztą na etykiecie i na stronie Beer City
Comment
-
Drobna uwaga odnoście piwa Wit 1 robionego przez kontraktowca Beer City w Wąsoczu
Twoje zdanie na temat konkretnych wytworów piwowarskichPoddziały: Polska | Europa | Piwa domowe (...)
Piwo zostało sklasyfikowane w DP jako Pale Ale, a przecież jest to Alt, o czym informują zresztą na etykiecie i na stronie Beer City
http://www.beercity.pl/wit.html- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment