Bardzo Cię przepraszam - pomyliłem browary i szukałem ich w Pracowni Piwa.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Nie wiem czy dobrze użyłem wyszukiwarki ale mam wrażenie, że brakuje sporej liczby piw ze Spirifera..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Skonkretyzowanie tego wrażenia może ułatwić lub wręcz umożliwić sprawdzenie sprawy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zythum dobrze pisze. Piwa są w bazie (DP), ale wyszukiwarka ich nie... wyszukuje.
A skoro nie znajduje Spirifera, to jest podejrzenie, że inne browary może traktować podobnie.Last edited by Pendragon; 2016-03-07, 10:56.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nie ma jedynie Golden Ball, oraz piw uwarzonych w Czechach ( Vyškov ). Pozostałe są pod : Trzy Korony Puławy, Witnica, Gryf.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Nawet bez kwadratowych. Wyszukiwarka - spirifer, zakładka - piwa, fragment nazwy ... : spirifer - i jużOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Last edited by Pendragon; 2016-03-07, 11:25.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Brać przykład z Ojca .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Mały update: z nawiasami kwadratowymi wychodzi 19 piw, jak u Leony, bez nawiasów wychodzi 16 piw, jak u Ojca.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Przy obecnym wpisywaniu premier nie ma sensu prowadzić dziennika piwnego. Często piwa wprowadzane są kilka tygodni po premierze, niektórych nie ma w ogóle. Ja mam juz chyba około 15 piw których nie mogę wpisać, połowe już zgubiłem kartki z wpisami. To trzeba koniecznie zmienić."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Przy obecnym wpisywaniu premier nie ma sensu prowadzić dziennika piwnego. Często piwa wprowadzane są kilka tygodni po premierze, niektórych nie ma w ogóle. Ja mam juz chyba około 15 piw których nie mogę wpisać, połowe już zgubiłem kartki z wpisami. To trzeba koniecznie zmienić.Comment
-
Sens jest zawsze, wystarczy mocno chcieć. Wytłumaczenia sa różne:
Które piwo zostało dodane po paru tygodniach, jeśli tylko ktoś je zgłosił?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment