Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2011-12-15, 20:55.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Widziałem na półce w sklepie, poza tym http://browar.biz/forum/showpost.php...&postcount=160 tak więc piwo istnieje na ich stronie też jest, ino w animacji flash http://imageshack.us/photo/my-images...112152058.png/♪♫
♫Comment
-
No to Jagiełło "cytrynowy" dodany.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Browar Południe / Stout
Ekstrakt : 13% wag
Alkohol: 5,5% obj
Pasteryzowane, filtrowane
Nawet tego browaru nie ma w spisie Jak rozmawiał do mnie sprzedawca to mówił, że niedawno dotarło to piwo i że to nowy browar. Myślę, że można by było dodaćComment
-
Browar południe szukaj pod GAB-emVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Tak to już jest na browar.biz
Z czasem się to być może zmieni.
Gdybym ja to robiłVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Zawsze staraj się użyć wyszukiwarki. Im lepiej zdefiniujesz zapytanie, tym większa szansa na sukces Piw jest dużo, ale i sporo nas, aktywnych użytkowników. A to, że się zmieniają nazwy browarów, parametry piw, miejsce ich warzenia itp, to sprawa nieunikniona.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jak założysz temat to się podepnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment