Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820 -
Pendragon szybko wyrzuca z głowy takie śmieciowe wiadomości
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Dziękuję, nie skorzystam. Tym bardziej, że nie na temat. To nie jest nowe piwo.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ależ to nie jest zgłoszenie .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Comment
-
Mniej książków więcej piwaComment
-
-
bzdurę napisałemLast edited by Ahumba; 2014-03-03, 21:21.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Okazuje się, że z tymi nowymi Żywcami jest tak, że na rynku pozostanie tylko jeden z nich. O wszystkim zadecydować mają konsumenci poprzez internetowe głosowanie na stronie Żywca.
-
Głosować? Fuj! Nawet do piwowarstwa wdarła się najgłupsza z możliwych metod zarządzania - demokratyczna. Niech decyduje rynek - tj. ilość kupionych piw!Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment