Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brodzislaw
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Najpierw był styl ale, potem IPA - w wielkim skrócie rzecz ujmując. To co stworzył Krajan pt.Nelson to tak naprawdę PIPA: http://mojkufelek.pl/ipa-pipa-i-co-d...odzi-2014.html
A teraz wyjdzie piwo pt. "ale".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure Wyświetlenie odpowiedziA IPA to nie Ale?
Comment
-
-
Myślę, że możesz pisać w starym temacie, bo to są te same piwa, choć nie wiem czy Art podziela moje zdanie w tej kwestii, najwyżej ktoś przeniesie gdy zmuszą mnie do założenia nowego wątku .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAmerican Red Wheat Pinty, miał być premierą na WFP, ale z tego co mówił Tomek Kopyra chłopaki wycofali go z imprezy. Wycofali z imprezy czy poszedł całkiem w kanał? Wie ktoś?!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Brofaktura
Piwa:
1) Kupieckie - jasne
2) Rozkoszne - pszeniczne
3) Szumne - ciemne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPoza pierwszą nazwą reszta to porażka.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziArtezan
Too Young To Be Herod
E: 18,5%
A: 8%
Christmas Orange StoutPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziCoś więcej w tym temacie? O co biega?
Comment
-
Comment