Odnośnie Sopociaka, sibarh zakładał temat i wpisał Witnica, ale w stopce na górze jest Witnica (BOSS) .
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820 -
Kiedyś Boss, obecnie Witnica.
Twór Witnica (Boss) stworzył ART, by było... łatwiej odszukać piwa. W momencie zmiany nazwy miało to sens.
Po latach zamiast łatwiej zrobiło się gorzej. Moim zdaniem tego Bossa należy już wymazać.Last edited by Pendragon; 2015-01-22, 21:41.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
JA zawsze robię nie po forumowemu
jako startowa google.pl
i wpisuje
np.
Zamkowy Porter browar biz
lub
okocim porter browar biz
trafiam po 2 sekundach tam gdzie chce :]
Po działach klikam jak mi się nudzi i szukam nowych tematów do poczytania
Comment
-
Jestem za! I to też dobrze byłoby wyczyścić: Południe [EX: Gab], (nazwa piwa).
Reszta piw jest bez tego nawiasu kwadratowego. Gab, Gabem, a Południe to Południe. Jakoś Sulimar ma jednolitą nazwę, choć przez pewien czas był to Cornelius.Last edited by e-prezes; 2015-01-22, 21:49.Comment
-
Chyba sie już pojawiły. Ja niestety jestem uziemiony 3 tydzień z powodu choroby zatem nie moge potwierdzić info na 1005 ale w sklepie, gdzie się zaopatruje właściciel zapewniał mnie o dostawie.Comment
-
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Trzeba więc napisać to Art'a o zmianę nazw wątków poszczególnych.Last edited by dyczkin; 2015-04-06, 20:24.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
-
Comment
-
Perła to też Zwierzyniec.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Comment