Na WFP było nowe piwo Stu Mostów: ART Nigredo Chocolate Mint Foreign Extra Stout, ale poza nazwą nic na profilu FB nie znalazłem, na stronie WWW też. Ktoś coś wie? Ja nie zapisałem, ale też nie pamiętam czy były podane parametry.
Wąsosz [Kraftwerk]
HedgeHog American Pale Ale
BLG 12°
ALC. 5,5% obj.
IBU 40
Wąsosz [Kraftwerk]
HedgeHog American India Pale Ale
BLG 14°
ALC. 5,8% obj.
IBU 70
plus STOUT
pojawiły się w TESCO
wszystko po 5,99zł
Ktoś coś wie więcej?
[spisek mode ON]Kraftwerk w Wąsoszu robi "marketową"(tylko dla TEsco) specjalną markę pod nazwą HedgeHog?[spisek mode OFF]
Wąsosz [Kraftwerk]
HedgeHog American Pale Ale
BLG 12°
ALC. 5,5% obj.
IBU 40
Wąsosz [Kraftwerk]
HedgeHog American India Pale Ale
BLG 14°
ALC. 5,8% obj.
IBU 70
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas
plus STOUT
pojawiły się w TESCO
wszystko po 5,99zł
Ktoś coś wie więcej?
[spisek mode ON]Kraftwerk w Wąsoszu robi "marketową"(tylko dla TEsco) specjalną markę pod nazwą HedgeHog?[spisek mode OFF]
Może gdyby w Warszawie (Tesco przy Górczewskiej) były po 5,99 zł (a były: AIPA - 7,49 zł, APA - 6,99 zł), to też by mnie to przyszło do głowy. Ale to bardzo prawdopodobne, skoro ani Kraftwerk ani Tesco póki co tymi piwami się nie chwalą.
W "naszym" tescaczu te trzy piwa mają równą cenę 5,99zł co mnie też zdziwiło.
Jankes i maorys za to po 5,99 czy nawet 6,99zł :]
a dla kontrastu Komesy potrójne i poczwórne po 3,45zł
niezły rozwał z cenami mają
:]
Przed kupieniem tego jeżyka poczekam na recenzję. \
Wczoraj piłęm tą APA i tragedii nie było. Taka zwykła do picia lekko chemielona i srednio goryczkowa.
No to jeszcze poczekam, bo "lekko chmielonych na aromat i średnio goryczkowych" nakupiłem w postaci przeterminowanych naszych kraftowców. Z tym, że po 2,99zł/szt
Czekam na reckę Stoutu, choć z tego co wyczytałem na etykiecie to zwykły sesyjny stoucik. Ani dry ani sweet.
Może gdyby w Warszawie (Tesco przy Górczewskiej) były po 5,99 zł (a były: AIPA - 7,49 zł, APA - 6,99 zł), to też by mnie to przyszło do głowy. Ale to bardzo prawdopodobne, skoro ani Kraftwerk ani Tesco póki co tymi piwami się nie chwalą.
Wszystkie piwa w Tesco na Club Cart o 1 zł mniej, tak więc już masz praktycznie te same ceny.
To jutro coś o nim napiszę. Chociaż wydaje mi się, że te piwa będą takie ugłaskane.
Wlasnie pije ta IPE Hedge Hog z Tesco i musze powiedziec ze goryczka na odpowiednim poziomie i cholernie zalegajaca ale jako ze jestem palaczem to mi to pasuje.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano
Wszystkie piwa w Tesco na Club Cart o 1 zł mniej, tak więc już masz praktycznie te same ceny.
Nie, nie mam 'praktycznie' tych samych cen; rabat 1 zł z kartą Club Cart od 5,99 zł też jest naliczany. Dzisiaj w Tesco przy Stalowej były wszystkie 3, wszystkie po 5,99 zł, rabat również został naliczony.
Comment