Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wychodzi na to, że Promil wcale nie zmienił tych wartości, a tak się chwalił
Ja jak najbardziej zmieniłem parametry piwa: Fortuna, Marcowe!
Niestety kolega dyczkin zgłosił, cytuję:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
Fortuna, Marcowe:
E:13,2 A:6%
Pendragon, doskonale wiesz że nasza praca w dużej mierze opiera się na danych, które zgłaszają nam użytkownicy forum.
Ja wprowadzając zmiany parametrów MUSZĘ mieć zaufanie do zgłaszających. Nie jestem w stanie sprawdzać wszystkich piw, nazw, parametrów, itd.
Jeśli mam poważne wątpliwości to drążę temat. Z Marcowym z Fortuny zadziałałem automatycznie.
Wielokrotnie prosiłem aby zmiany zgłaszać według poniższego schematu:
Nazwa browaru (wg DP), Nazwa piwa (wg DP), E: lub/i A: (zmieniony parametr)
Niestety ciągle mam niedokładne zgłoszenia, które dokładają mi tylko dodatkowej roboty.
Tak to już jest Pendragonie, że użytkownicy chcieliby mieć wszystko już i teraz, wszystko cacy. Niestety bez ich zaangażowania i dokładności od czasu do czasu wychodzą takie klocki.
Ja nie siedzę na Browar.biz 24h na dobę. Mam pracę, rodzinę i inne pasje oprócz piwa. Nie jestem w stanie kontrolować wszystkich zmian, nowości, klonów i takich tam.
Jeśli komuś nie odpowiada moja praca proszę zgłosić się do ARTa i przejąć moje obowiązki.
Pozdrawiam,
Promil03
PS. "Stare" i "nowe" Marcowe już z aktualnymi parametrami.
Nie chodzi mi o Twój żart, zwracałem się do Ciebie bo też "w tym siedzisz" i wiesz jakie to czasem jest frustrujące.
A ja jestem wyjątkowo dzisiaj wyluzowany. Mam 4 dni wolnego, zakupiłem dzisiaj różne Pinty, AleBrowary, Antdiota i inne piwa do degustacji. Zatem
Comment