Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
Wyświetlenie odpowiedzi
Zmiany parametrów piw
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziLOLVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Tak trzeba. Popieram.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Listopad był u mnie miesiącem oszczędzania. Wydałem na piwo tylko 247,30, wspomagając się piwem domowym.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Coś ci się pomieszało ze starości. To październik jest miesiącem oszczędzania.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Kaszubska Korona
Porter
e: 22
a: 10 (około)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPracownia Piwa
Like On Neck
E: 12 Blg
A: 4,3 %
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziGłubczyce
Włodarz Mocny
A:6,8%
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPracownia Piwa
6 Jospeh's Street
A: 6,0
E: 15,0
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziWarka
Królewskie Pełne
A: 5,6%
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika levar Wyświetlenie odpowiedziLwówek, Malinowe, z nową etykietą i (chyba) trochę nowym smakiem, ma 13,5% ekst. i 4,0 % alk.
Źródło: etykieta piwa Lwówek Malinowe
Zmieniono.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziKaszubska Korona
Porter
e: 22
a: 10 (około)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziArtezan, IPA
a: 6,4%
e: 15,5%
Dzięki za zgłoszenia!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPracownia Piwa
Like On Neck
E: 12 Blg
A: 4,3 %
E: 11,9
A: 4,5%
Comment
-
Comment