Zodiak
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje! -
Browar: Jan Olbracht
Nazwa: Donar
Ekstrakt: 18,0%
Alkohol: 8,0%
Gatunek: Koźlak Pszeniczny Dubeltowy
Kod kreskowy: -Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Stara Komeda - Milk Stout
browar: Stara Komenda
nazwa piwa: Milk Stout
ekstrakt (jeśli jest podany): 12.0*
alkohol: 5.1%
kod kreskowy: brak - sprzedawane w butelkach jako "Specjalne"
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): jak nazwa wskazuje
Comment
-
browar: HGW
nazwa piwa: Zacne Niepasteryzowane
ekstrakt: ?
alk 6.0%
kod: 5907804871575
Jako producent podany JAKO Kokanin ale czy to jest nadal Łomża - nie wiem, choć wątpię bo Łomża nie współpracuje z JAKOGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Browar: Grupa Żywiec
Nazwa: Leżajsk Export
E: ?
A: 4,7%
Kod kreskowy: 5900227001246
Kod ze spodu puchy: L4072616k0401
"Leżajsk Export cechuje idealnie zbalansowana piwna goryczka. To piwo dla tych, którzy cenią sobie doskonale wyważony smak."Comment
-
Leżajsk Rzeski się źle sprzedawał, to zmienili mu nazwę?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
W odróżnieniu od Rześkiego dostępny również na sztuki, a nie tylko w czteropakach.Comment
-
No i nikt nie powiedział najważniejszego :]
GDZIE ????
Bo podejrzewam, że "ONLY in Biedronka"?
----------edit---------
skoro można kupić 1sztukę to wsadzę na bank do koszyka
:] nawet pomimo tego, że to pewnie będzie wyrób z WarkiLast edited by dlugas; 2014-03-17, 12:14.Comment
Comment