Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Ema.
BOJAN Strażackie.
Strażackie to niefiltrowany lager, zawiera 5,0% alkoholu obj., ekstrakt 11,0% wag.
Chmiele : marynka, lubelski, amarillo, sybilla.
BOJAN Kokosowe!
Kokosowe to jasne piwo, zawiera 5,0% alkoholu obj., ekstrakt 14,0% wag.
Kokose już w sprzedażyHerbatyzm jest kultem piękna, które daje się odnaleźć w codziennej, szarej egzystencji. Wdraża nam poczucie czystości i harmonii, tajemnicę wzajemnej życzliwości i romantyzmu ładu społecznego. W istocie swej jest uwielbieniem Niedoskonałości, nieśmiałą próbą osiągnięcia czegoś znośnego w naszym nieznośnym życiu.Comment
-
Comment
-
Browar: Witnica
Nazwa: Lubuski Chmiel
Ekstrakt: ?
Alkohol: 5,2%
Gatunek: Lager (Jasne Pasteryzowane Czterokrotnie Chmielone)
Kod kreskowy: 5902995000575Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Fortuna
Fortuna Mirabelka
alko: 5,1 %
ekstr. ?
gatunek: polish lambic
kreski:5901687910291Comment
-
Carlsberg
Carlsberg Citrus
alk: 2,8%
radler
5900014002531Comment
-
Browar Piwna
Limitowana seria pilsa w trzech odsłonach - Trzej Pilsowie
Nazwa: Pils Iunga
Eks: 12,5%
Alk: ok. 5,3%
Nazwa: Pils Sybilla
Nazwa: Pils Trzy Chmiele
Chmielony chmielami: Lubelski, Sybilla i IungaComment
-
Browar: Artezan
Piwo: Czarny Pacific
E: 12,5%
A: 5%
styl: American Black Ale
Browar: Artezan
Piwo: IPA Tour - No Worries!
E: 16%
A: 7%
styl: India Pale AlePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Browar: Pracownia Piwa
Piwo: Dżok
E: 9,5%
A: 3,2%
styl: Mild
Browar: Pracownia Piwa
Piwo: Bobby
E: 10,5%
A: 3,5%
styl: Scottish Export 80Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Drodzy, dajcie czas do jutra, na razie jestem bez netuVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment