aż tak chyba nikt nie ciśnie, szczególnie, że łikend i to ładny
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDrodzy, dajcie czas do jutra, na razie jestem bez netu
Comment
-
-
Komórkowy się nie liczy, napisanie prostego posta to problemVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Koreb
Ba!Łódzkie Żywe Niefiltrowane
Alk. 6,5%
Gatunek: Lager
Koreb
Ba!Łódzkie Ciemne Korzenne
Alk. 6%
Gatunek: Lager Ciemny - Aromatyzowane
Warzone na zlecenie knajpy Niebostan w Łodzi
Foto butelek♪♫
♫
Comment
-
-
do kasacjiLast edited by wpadzio; 2014-03-24, 21:42.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wit Wyświetlenie odpowiedzibrowar: Witnica
nazwa piwa: Lubuski Chmiel
alkohol: 5.2 %
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): jasneRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dogan Wyświetlenie odpowiedzibrowar: Stara Komenda
nazwa piwa: Milk Stout
ekstrakt (jeśli jest podany): 12.0*
alkohol: 5.1%
kod kreskowy: brak - sprzedawane w butelkach jako "Specjalne"
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): jak nazwa wskazuje
http://www.starakomenda.pl/w2.htmlPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedzibrowar: Okocim
nazwa piwa: Radler Grejpfrut z limonką
ekstrakt (jeśli jest podany): b.d.
alkohol: 2%
kod kreskowy: 5 900014 002524
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): aromatyzowanePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziFuhrmann Połczyn
Karo Jasne Pełne
Zaw. alk.:
5.7%
puszka 500 mlPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domaluj Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Witnica (BOSS), [Birbant]
Piwo: Citra IPA
E: 14,2 Plato
A: 5,9% obj.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Witnica
Nazwa: Lubuski Chmiel
Ekstrakt: ?
Alkohol: 5,2%
Gatunek: Lager (Jasne Pasteryzowane Czterokrotnie Chmielone)
Kod kreskowy: 5902995000575Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziBrowar Zamkowy Racibórz
Raciborskie Karmelowe
Ekstrakt 7.2%
Zawartość alkoholu 2.8%Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sekator Wyświetlenie odpowiedziFortuna
Fortuna Mirabelka
alko: 5,1 %
ekstr. ?
gatunek: polish lambic
kreski:5901687910291Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziBrowar Piwna
Limitowana seria pilsa w trzech odsłonach - Trzej Pilsowie
Nazwa: Pils Iunga
Eks: 12,5%
Alk: ok. 5,3%
Nazwa: Pils Sybilla
Nazwa: Pils Trzy Chmiele
Chmielony chmielami: Lubelski, Sybilla i IungaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Artezan
Piwo: Czarny Pacific
E: 12,5%
A: 5%
styl: American Black Ale
Browar: Artezan
Piwo: IPA Tour - No Worries!
E: 16%
A: 7%
styl: India Pale AlePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Pracownia Piwa
Piwo: Dżok
E: 9,5%
A: 3,2%
styl: Mild
Browar: Pracownia Piwa
Piwo: Bobby
E: 10,5%
A: 3,5%
styl: Scottish Export 80Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziKoreb
Ba!Łódzkie Żywe Niefiltrowane
Alk. 6,5%
Gatunek: Lager
Koreb
Ba!Łódzkie Ciemne Korzenne
Alk. 6%
Gatunek: Lager Ciemny - Aromatyzowane
Warzone na zlecenie knajpy Niebostan w Łodzi
Foto butelekVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zawel85 Wyświetlenie odpowiedziBierhalle Manufaktura
Doppelbock 18,5 Plato, alk. ok 8%
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sekator Wyświetlenie odpowiedziCarlsberg
Carlsberg Citrus
alk: 2,8%
radler
5900014002531
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sekator Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Grupa Żywiec
Nazwa: Leżajsk Export
E: ?
A: 4,7%
Kod kreskowy: 5900227001246
Kod ze spodu puchy: L4072616k0401
"Leżajsk Export cechuje idealnie zbalansowana piwna goryczka. To piwo dla tych, którzy cenią sobie doskonale wyważony smak."
Uzupełniłem Dziedzice, na zdraviVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziUzupełniłem Dziedzice, na zdravi
Comment
-
-
Browar: Trzy Korony [na zlecenie Caffe Trybunalska]
Piwo: Bitter Ale
E: b/d
A: b/d
styl: Pale AlePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment