Browar: Witnica
Nazwa: Lubuskie IPA (sic!)
Ekstrakt: ?
Alkohol: 5,6%
Gatunek: India Pale Ale
Kod kreskowy: 5902995000063
No no... Na etykiecie w składzie sześć chmieli stamtąd: Centennial, Citra, Amarillo, Chinook, Cascade i Zeus.
I postawcie to dajmy na to obok Lubuskiego Zielonego
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Szukam i szukam, a tu jednak Lubuskie IPA jeszcze nie dodane.
Nie cwaniakuj starogardzianinie gdański, dobrze?
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Alebrowar (Gościszewo)
Ortodox Mild,
Alk. 4,2%
Ekstrakt ?
Gatunek: Mild (dla mnie to jakieś dolnej fermentacji, mało alkoholu)
Mild to mild, i jest jak najbardziej górny
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Szukam i szukam, a tu jednak Lubuskie IPA jeszcze nie dodane.
nie chwytam...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio
Browar: Witnica
Nazwa: Lubuskie IPA (sic!)
Ekstrakt: ?
Alkohol: 5,6%
Gatunek: India Pale Ale
Kod kreskowy: 5902995000063
No no... Na etykiecie w składzie sześć chmieli stamtąd: Centennial, Citra, Amarillo, Chinook, Cascade i Zeus.
I postawcie to dajmy na to obok Lubuskiego Zielonego
Comment