Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820 -
No i jeszcze jedna rzecz, żona moja własna wyjeżdża na 2 tygodnie wraz z lapkiem. W związku z tym nastąpi przerwa w dodawaniu piw. Albo poczekacie albo zagońcie ART'a do robotyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
B: Reden Świętochłowice
N: Piana Szamana
E: 13 Blg
A: 5,2%
Styl: American Red Lager
B: Reden Świętochłowice
N: Polska Pszenica
E: 12 Blg
A: 4,5%
Styl: PszeniczneComment
-
Może jeszcze dyczkin zdąży:
1)
Brovarnia Gdańsk
Bohemian Pilsner
e: 11,6*
a: zapomniałem
styl - zgodnie z nazwą
2)
Piwna Gdańsk
Lager Amerykański
e: 12,5*
a: 5.3%
styl: zgodnie z nazwą
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
W Wąsoszu
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Zgadza się, ale gdybyś przestawił kolejność na Szałpiw / Pracownia - byłoby łatwiej. No bo gdzie warzy teraz Szałpiw?
-
Rozmawiałem z Michałem w sobotę, "Banan" to prawdopodobnie ostatnie piwo uwarzone w Pivovarii i w ogóle w innym browarze w ramach kontraktu. Jeśli wszystko zagra to już każdy następny Bazyliszek będzie już "u siebie" czyli w dawnym Artezanie w Natolinie. Ale na razie poproszę o przeniesienie Banana bo bym chciał do DP dorzucić.Last edited by dadek; 2015-03-02, 23:41.Comment
Comment