Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Zgłaszam do poprawki, że jest temat: "Lubrow, Nayerbane", a powinno być "Lubrow, Mate Nayerbane".
Co do Grodziskiego, to prosiłbym o nieociąganie się z wrzuceniem go do bazy, ja tu już mam w notatniku zapisaną ocenę do ARTomatuComment
-
Nawet jeżeli te piwa, co teraz są w Żabkach nie są uwarzone w Grodzisku, to przecież za chwilę na rynku i tak będą piwa z tego browaru. Skoro pewności nie ma, to mniejszym złem jest przypisanie tych piw Grodziskowi, niż niedodawanie ich nigdzie. Najwyżej kilka osób będzie miało mały błąd w statystykach. Teraz mają większy błąd...Last edited by Pendragon; 2015-05-11, 14:56.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nawet jeżeli te piwa, co teraz są w Żabkach nie są uwarzone w Grodzisku, to przecież za chwilę na rynku i tak będą piwa z tego browaru. Skoro pewności nie ma, to mniejszym złem jest przypisanie tych piw Grodziskowi, niż niedodawanie ich nigdzie. Najwyżej kilka osób będzie miało mały błąd w statystykach. Teraz mają większy błąd...Comment
-
Last edited by MLT; 2015-05-11, 17:47.Comment
-
Potwierdzam słowa MLT-a. Dyczkinie, odważniej
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Producent: Krajan Browary Kujawsko-Pomorskie Sp. z o. o.
Podmiot odpowiedzialny: MASH Sp. z o. o.
Marka: Kotłownia
Nazwa: Słucham
e: 14
a: 6
piwo ciemne górnej fermentacji z żytem
Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment