Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziCzyżby nie było też I (Iungi) z Peruna, seria Dziedzictwo? Albo mam kłopot z wyszukiwarką albo rzeczywiście brak. Niestety, nie pamiętam danych dokładanie, mam tylko notatki z degustacji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Holy-Grail Wyświetlenie odpowiedziW nazwie wyraźna różnica: J - I
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziO cholera, faktycznie. Ciekawe, że na liście piw Ale MozaIka jest wymieniona jako Ale MozaJka
Spójrz na zalinkowaną przeze mnie stronę.
Stąd zapodanie jako nowe piwo.
browar: Marysia
nazwa piwa: [Brokreacja] The Teacher
ekstrakt: 12.0*
alkohol: 4.0%
kod kreskowy: 5905669783019
gatunek: Bohemian PilsnerLast edited by Holy-Grail; 2015-11-28, 18:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Holy-Grail Wyświetlenie odpowiedziBo poprzednie nazywa się Ale Mozajka, obecny zasyp wyszedł jako Ale Mozaika.
Spójrz na zalinkowaną przeze mnie stronę.
Comment
-
-
Proszę o dodanie:
browar:Połczyn-Zdrój
nazwa piwa:Odrzańskie
ekstrakt (jeśli jest podany): ?
alkohol: 6,8
kod kreskowy: 5902188460254
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): jasne pełne
browar:Połczyn-Zdrój
nazwa piwa:Wiślane
ekstrakt (jeśli jest podany): ?
alkohol: 5,7
kod kreskowy: 5902188460247
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): jasne
Comment
-
-
Bierhalle Wilanów
1. Pils
Nie znam parametrów
2. Marcowe
Nie znam parametrówGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Część piw dodałem, zmęczyłem się co nieco, a w pracy, rano, ma być dmuchanie więc wiecie i rozumiecieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziJeszcze jedno zgłoszenie: w bazie jest APA, nie ma AIPA z Lubicza, to chyba nie to samo piwo, tak czy owak na etykiecie stoi jak byk AIPA.
Zatem,
Browar: Lubicz
Nazwa: AIPA
E: 16, 5 Plato
A: 7,4%
Gatunek: wiadomo
Comment
-
Comment