Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Browar: Hopium Nowy Drzewicz, razem z Piwna Sprawa
Piwo: Fesley Snajps
Ekstrakt: 15,1°
Alkohol: 6,3% obj.
Styl: Foreign Extra Stout
IBU 42Last edited by VanPurRz; 2016-02-23, 15:23."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Browar: Gryf
Piwo: [Piwowarownia] Flower Piwer
Ekstrakt: 16 o
Alkohol: 6,2 %
Kod kreskowy: 5905669239035
Styl: (Rye) AIPAOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Comment
-
Sam już nie wiem. Kupiłem te piwa w Manufakturze w Świdnicy, twierdzili że z browaru Świdnica (takie teksty już przerabialiśmy). Na etykietach zero informacji o miejscu warzenia, brak nawet daty ważności. Jedyna ślepy kierunek to informacja że "....jakość piwa zapewnia Piwowar Rafał Harchala"Comment
-
browar: WĄSOSZ
nazwa piwa: [BROWAR WIŚLANY] Gentleman APA
ekstrakt (jeśli jest podany): 15 Blg
alkohol: 6%
kod kreskowy: 5905669892018Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
No to Browar Świdnica czy Browar Świdnicki? Bo to ma znaczenie - pierwszy działa od lata i jest w systemie (chociaż żadnego piwa od nich nie wpisano), a drugi chyba jeszcze nie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Na zdravi
Sam już nie wiem. Kupiłem te piwa w Manufakturze w Świdnicy, twierdzili że z browaru Świdnica (takie teksty już przerabialiśmy). Na etykietach zero informacji o miejscu warzenia, brak nawet daty ważności. Jedyna ślepy kierunek to informacja że "....jakość piwa zapewnia Piwowar Rafał Harchala"Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment