Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To jest Irlandzkie Mocne - dawna nazwa. Zaczęli robią całą rodzinę Irlandzkich, stąd zmiana nazwy. Należy się edycja nazwy na np. Irlandzkie Ciemne (d. Mocne).
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziCo do Kujawskiego z Krajana, piwo zgubiło mocne w nazwie. Nie wiem czy zgłaszać nowe
kod kreskowy: 5907582579366Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziGościszewo (AleBrowar)
Smokey Joe
Whisky Extra Stout
16°, 6,2% alk.
jakby coLondon Stouts & Splendid Old Ales
Косово је Србија!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziTrzy piwa Celtyckie (ciekawe co na to Witnica) warzone dla Jako:
Celtyckie Miodowe"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radous Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy to nowe piwo, ale nie ma w dzienniku piwnym. Z takimi parametrami w DP jest Irlandzkie Mocne i Nakielskie Ciemne.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika raven77 Wyświetlenie odpowiedziSmoky
jakby co
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziZgadza się, Smoky. Mea culpa.
Comment
-
-
Pozostając przy temacie smoków.
Pojawiły się kolejne produkty z Dionizosa.
Smoczne Silne
E. ?
A. 6,9%
Smoczne Klasyk
E. ?
A. 5,7%
Smoczne Premium
E. ?
A. 5,2%
Piwa jasne pasteryzowane
Pytanie, czy to są piwa warzone w Polsce, gdyż na etykietach znajdziemy jedynie informację "warzone w UE dla Dionizos Radom"
Fotka:
Comment
-
-
Artezan
Kraken, alk 6,5%, ekstr 16%Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziHurra!!! Smoki wracają!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziPozostając przy temacie smoków.
Pojawiły się kolejne produkty z Dionizosa.
Smoczne Silne
E. ?
A. 6,9%
Smoczne Klasyk
E. ?
A. 5,7%
Smoczne Premium
E. ?
A. 5,2%
Piwa jasne pasteryzowane
Pytanie, czy to są piwa warzone w Polsce, gdyż na etykietach znajdziemy jedynie informację "warzone w UE dla Dionizos Radom"
Fotka:Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
Comment