Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziWidzę, że temat odświeżony. Jednak w bbizowej wyszukiwarce wynajdowanie kontraktowców to temat na osobną dyskusję [mocno goryczkową!] Dzięki
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Na zdraviVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Browar Kościerzyna (nowy browar!)
"Ciemna 10" 11,8blg.; 3,9%alk.
"India Pale Ale" 16,0blg; 6,4% alk.
"American IPA" 15,0blg; 6,3% alk.
"Lager" 13,5blg; 5,9% alk.
"Pszeniczne" 13,4blg; 5,8% alk.
Comment
-
-
Browar: Dwie Wierze/Bagry
Nazwa: [Browar Rymanowa Zdrój] American Pale Ale
Ekstrakt: 13 Blg
Alkohol: 5,5 % obj.
Browar: Dwie Wierze/Bagry
Nazwa: [Browar Rymanowa Zdrój] Oatmeal Stout
Ekstrakt: 12 Blg
Alkohol: 5,1 % obj.
Browar: Dwie Wierze/Bagry
Nazwa: [Browar Rymanowa Zdrój] Pszeniczne
Ekstrakt: 12 Blg
Alkohol: 5 % obj.
Browar: Dwie Wierze/Bagry
Nazwa: [Browar Rymanowa Zdrój] Polish Ale
Ekstrakt: 11 Blg
Alkohol: 4,5 % obj.
Browar: Marysia
Nazwa: [Szpicbródka] Adia
Ekstrakt: 15 Blg
Alkohol: 5,5 % obj.
Comment
-
-
i jeszcze:
Browar: Marysia
Nazwa: [Szpicbródka] Agrykola
Ekstrakt: 12 Blg
Alkohol: 4,2 % obj.
Browar na Jurze
Nazwa: [Browar 10 stopni] Carnall
Ekstrakt: 12,5 Blg
Alkohol: 5,6 % obj.
Browar: ReCraft
Nazwa: [Pruszkowski Kraft] Pani Fruzia
Browar: ReCraft
Nazwa: [Pruszkowski Kraft] Ranczo Milkowyje
Browar: ReCraft
Nazwa: [Pruszkowski Kraft] Czesio
Browar: ReCraft
Nazwa: [Pruszkowski Kraft] Belgijski Mnich
Browar: ReCraft
Nazwa: [Pruszkowski Kraft] Pruszkowianka
Browar: ReCraft
Nazwa: [Pruszkowski Kraft]Jałowcowy Bąbel
Już nawet RB nie nadąża za powstawaniem nowych tworów i klonów piw.
Comment
-
-
Hoppy Lab
"Rzemieślnicze Klasyczne" (lager)
12,0blg; 4,7% alk.
Comment
-
Comment