Eeee...., żadna sztuka. Gdybyś jeszcze nie zakupił a już wypił, to by było warte pochwalenia się. Mnie się to udało tylko dwa razy. Przy czym za drugim razem trochę oszukiwałem bo byłem nieco skonfundowany po tym, jak zaszyłem pacjentowi z roztargnienia po operacji trzustki podkowę na szczęście...
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by wpadzio; 2013-06-25, 22:10.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020 -
5,7% Goolmana nie było do tej pory. Jest to niewątpliwie kopia Lubelskiego Pilsa; dla niepoznaki dali 0,1 % więcej.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Poker Extra Strong także z Głubczyc, aktualnie dostępny w Netto, w Polkowicach. Parametry i gatunek bez zmianVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Browar: Żywiec
Nazwa piwa: Warka Radler o smaku jabłkowym
Gatunek: Aromatyzowane
Alkohol: 2%
Ekstrakt: ?
Kod kreskowy: 5902746641453
Kod browaru koncernowego: L3152616D0951Comment
-
Tylko moje piwo mnie rozumie...Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Browar: Konstancin
Nazwa piwa: Bartnik Chmielowy
Gatunek: Lager - jasne pełne, niefiltrowane
Alkohol: 5.3%
Ekstrakt: 12.1%
Kod kreskowy: 5901549865349
Kod browaru koncernowego:
Wyprodukowano dla Liner Polska sp. z o.oComment
-
Browar: Łódź
Nazwa piwa: Karlsquell Radler Lemon
Gatunek: Radler
Alkohol: 2,5%
Ekstrakt: ---
Kod kreskowy: 28004226
puszka aluminiowa
Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
browar: Widawa [Kopyr&Widawa]
nazwa piwa:Rhino
ekstrakt (jeśli jest podany): 11.6*
alkohol: 4,5%
kod kreskowy:
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy):Amerikan Smoked Pale Ale"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w OleśnicyComment
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
Comment