Dla Żabki!
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Zacnego dla Biedronki cig dalszy. Była Łomża, teraz pewnie Sulimar, albowiem piwo powstało dla Jako.
Zatem:
Zacne ciemne
Alkohol: 6%
Ekstrakr: b.d.
Kod kreskowy: 5907804871513
Zacne wiśniowe
Alkohol: 5,8%
Ekstrakt: b.d.
Kod kreskowy: 5907804871520
Zacne miodowe
Alkohol: 5,8%
Ekstrakt: b.d.
Kod kreskowy: 5907804871537Comment
-
Pewnie tak, kody podobne mają, różnią się ostatnimi 3 cyframi.
Admini, czy inni modzi, decydujcieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Browar: Jagiełło
Nazwa piwa: Jagiełło Premium Pils
Ekstrakt : brak danych
Alkohol: 5,1 % obj.
Kod kreskowy: 5907764000961
Gatunek : jasne
Pierwsze z anonsowanej nowej serii piw w butelkach 500mlRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Już dodane, ale bez "premium" w nazwie.
Trzeb będzie zmienić o 0,1% alk.Last edited by Pendragon; 2013-08-13, 19:25.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Ta sama.
-
Browar: Sulimar
Nazwa piwa: Sun Time Pear
Alkohol: 4,5 % obj.
Kod kreskowy: 5 905689 303099
Gatunek : jasne aromatyzowane
Nazwa piwa: Sun Time Cranberry
Alkohol: 4,5 % obj.
Kod kreskowy: 5 905689 303074
Gatunek : jasne aromatyzowane
Butelki 330 ml.♪♫
♫Comment
-
Nazwa piwa: Sulimar Niefiltrowany (ed. limitowana)
Ekstrakt: brak
Alkohol: 5,0%
Kod kreskowy: 5 905689 303846
Gatunek: pilsGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment