Temat na wszelkie komentarze o nowych piwach. Tego tematu proszę nie zaśmiecać
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Haust
Nazwa piwa: Mr Citra
Ekstrakt: 16%
Alkohol: 6,5%
Gatunek: IPA ( single hop citra )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziTu się wkradł błąd, ma być Dr Citra.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Browar Sulewski
Pils (12,0 blg)
Ciemne (12,0 blg)- dolna fermentacja
Pszeniczne (12,0 blg)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziRynek Racibórz
Gorący Witek
E-brak
A-5.0%
Witbier(chyba)
Comment
-
-
Piwa dodane. Jeśli czegoś brakuje to szybko zgłaszajcie. Jeszcze tylko dziś mogę coś dodać. następna aktualizacja możliwa będzie dopiero po 18 września.
Comment
-
-
Browar: Haust
Pan Witek
E: 12%, A: 4,2%
WitbierVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Haust
Pan Witek
E: 12%, A: 4,2%
Witbier
Już w 2011 pada z dużej litery nazwa Witek, zatem myślę, że to to samo piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPiwa dodane. Jeśli czegoś brakuje to szybko zgłaszajcie. Jeszcze tylko dziś mogę coś dodać. następna aktualizacja możliwa będzie dopiero po 18 września.
Comment
-
Comment