Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Poprzednią wersję należy zgłosić do edycji nazwy, a to chyba (tymczasowo) oznaczę jako Ciemny Bock (warzony od II połowy 2013).Last edited by Pendragon; 2013-09-01, 15:33.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Głubczyce
Włodarz z Dębowej Beczki
E: nie podany, A: 4,7
jasne pełne
bączek bezzwrotny
Głubczyce
Włodarz Mocny
E: nie podany, A: chyba 6,5
jasne mocne
bączek bezzwrotnyToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Ciechanów
Ciechan Shandy (miód&cytryna) -bo diabli wiedzą czy nie będzie innych smaków
alk 2%
ekstr 11%Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
Comment
-
Gatunek ten sam.
Zawartość alk. we Włodarzu Mocnym 6,8%Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Comment
-
Chyba nie o ten porter chodzi. Poziom alkoholu się nie zgadza. Z resztą to ma być jasne pełne z dodatkiem porterU. Się nie znam się, ale czyżby to był blend?:P
Last edited by Sekator; 2013-09-09, 19:47.Comment
-
Gościszewo
Pils Single Hop Hallertauer-Mittelfruh
Ekstrakt: 11,6%
Alk: 4,5%
Uprzedzając - to zupełnie nowe piwo, a nie tylko zmiana parametrów starego pilsa.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Stary Browar Rzeszowski:
Pils 12%, 5% alk.
Pszeniczne 12%, 5% alk.
Dunkel 12%, 5% alk.
Pale Ale 12%, 5% alk.Comment
Comment