Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nowe piwo
No dobra, mam dość czytania o piwach śledziowych czy innych pomelowych. Potem trzeba się przedzierać przez dyskusje o wszystkim i niczym.
Stary temat zostawiam do dyskutowania, w tym proszę skupić się wyłącznie na samym zgłoszeniu, wg schematu:
browar:Leżajsk ....
nazwa piwa: Krzepkie....
ekstrakt (jeśli jest podany): xx.x*
alkohol: 6%
kod kreskowy: 5900227001215
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): ....
Dziękuję za zrozumienieNa pochybel psubratom !Comment
-
Witold, jesteś debeściak
Ciekawe co z tym fantem zrobi dyczkin.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nie mam jeszcze uprawnień. Art milczy. Ale uprzedzam Witolda, nie tędy drogaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
browar: Grupa Żywiec
nazwa piwa: Leżajsk Krzepki
ekstrakt: brak danych
alkohol: 6%
"Leżajsk Krzepki to doskonały wybór na jesienne wieczory. Jest idealny dla poszukujących wyważonej kompozycji oraz intensywnego smaku."Comment
-
Zamiast głupiego hasła reklamowego podałbyś kod producenta.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
A proszę Cię bardzo 5900227001215 i L3269616N1731. I gratis jeszcze jedno hasełko: "Czysta natura, Bogata historia"Comment
-
To już wyższa szkoła bezinteresownego pomagania, bo do tych danych trzeba mieć puszkę/butelkę w ręku
Najwyższa to zakup piwa i degustacja :]
Ja podejrzewam takiego jednego (no góra dwóch) jeśli tylko zobaczy w sklepie to dość szybko wychyli w domu i da znać co za diabeł siedzi w tym nowym tworze nie wiadomo jeszcze skąd :]
---------edit------------
o widzę, że ktoś nas ubiegł :/Last edited by dlugas; 2013-10-10, 14:14.Comment
-
O wrażeniami podzielę się wieczorem. Fote też puknę. Sprzedawamy tylko w 4paku za 8 zl.Comment
-
UUU to chyba się za szybko nie skuszę, bo później będę męczył pozostałe 3 sztuki.
Cena jak z Biedronki, też dobrze nie wróży, pewnie mniej rozwodniony L.Pełny albo bardzo L.Mocny
A L.Pełnego czasami z braku laku popijam w ramach wspierania "regionalnego koncerniaka"
Dobra kończę pogaduszki, bo się bajzel robi.Last edited by dlugas; 2013-10-10, 14:27.Comment
-
Skoro Leżajsk Krzepki jest z Warki i ma 6%, to jest to po prostu Specjal.
-
Byłoby miło, choć nie jestem zwolennikiem 4,6,8,10 oraz 12 paków i jednak wolę butelkę (głupi mózg i jego przyzwyczajenia)Comment
Comment