Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Zgłoszenie nowego browaru do dodania (do bazy BB)
    ART
    Wzorem wątku zgłaszania piw do naszej bazy, którą później uzupełniają w pocie czoła Dyczkin i Kaczka116 proszę w podobny sposób wpisywać tutaj dane nowego browaru do wprowadzenia jeśli go jeszcze nie ma w bazie. Od tego zależy płynna praca wspomnianych.

To nie działa tak,...
    2017-12-08, 15:04
  • dadek
    Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
    dadek
    Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
    2023-11-22, 05:14
  • artoszek
    Przepis na inauguracje nowego browaru
    artoszek
    Cześć.

Dobra, od początku, w najbliższym czasie kupuję stary dom z dużą piwnicą w celu zrobienia z niej browaru domowego, niestety nie mam pomysłu na to jakie piwko(a) uwarzyć tam jako pierwsze...

Moimi typami póki co są, RiS lub imperial IPA... ale może ktoś...
    2019-01-10, 11:33
  • centris
    Potrzebuje pomocy piwowara
    centris
    Cześć,
    Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....
    2025-01-07, 10:23
  • heckler
    Czechy, Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
    heckler
    ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
    2024-12-30, 08:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X