Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Comment
-
Becik gwarantem smaku .
Koniec dyskusji panowie. Zapraszam tu.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Moim zdaniem piwo Toporek powinno nazywać się Bojan Toporek. Dyczkin - do raportuLast edited by Pendragon; 2013-12-19, 22:35.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Pisz do Arta. Ja już nie mogę....Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Nie będę pisać. taki jestem cham i pan - żądam
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Czy ktoś zgłaszał już?
Ciechan
Porter Grudniowy 2013 18º
alk 9%, ekstr 18%Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Jurajskie Miodowe
Uzupełniając Dziennik Piwny stwierdziłem brak poniższego piwa:
Browar na Jurze
Piwo: Jurajskie Miodowe
A. 5,6%
E. 13,1%
Kod 5 905331 025683
Oczywiście nie jest to "nowe" piwo, patrz Zawiercie Miodowe. Jednakże, gdy zostały już dodane do listy piw "Jurajskie Bursztynowe" czy "Jurajskie Stout" to trzeba konsekwentnie brnąć dalejComment
-
Porter Grudniowy i Jurajskie Miodowe już dodane. Na zdravi
Czy brakuje jeszcze jakiegoś piwa? Proszę o zgłaszaniaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
Comment
Comment