Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Racja.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Warzone od 2013, tak, czy specyfikacje miesięczną wprowadzić?
GRNDpa, zapodasz datę?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Browar Zamość
Piwo: Zamojskie Jasne
A. max 5.7%
E. 12%
Gatunek: Jasne górnej fermentacji (coś około Blond Ale 6B wg BJCP)
(...))
Jak puszczasz tyle informacji do sieci to znaczy, że masz na to pozwolenie. Zapodaj może konkrety (w odpowiednim temacie) czy zmieniliście zasyp, chmielenie, zacieranie, napisz coś o idei przejścia na górniaki etc.
PS: liczę, że "wykradłeś" recepturę Parowego z Widawy i nowe to będzie coś podobnegoLast edited by leona; 2013-11-14, 22:47.
Comment
-
-
Może w Zamościu postanowili zaoszczędzić na energii?Last edited by Pendragon; 2013-11-15, 12:48.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gaz4 Wyświetlenie odpowiedzibrowar: Browar na Jurze (Pinta)
nazwa piwa: Apetyt na życiemultipub Biała Dama
Świdnica ul.Pułaskiego 16
w piwnicy 50m od Rynku
www.białadama.pl
https://www.facebook.com/BialaDamaMultipub
Comment
-
-
Poczekaj z godzinę, będę dodawał.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa Wyświetlenie odpowiedziDobra, więc tak. Daty pierwszej warki nie pamiętam, ale powiedzmy że od października jasne, a od listopada ciemne.
Jeżeli piwa jeszcze nie dodane to wkradł się mały błąd.
Ciemne
Alkohol: max. 5.2% obj.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
Comment