Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Browar: Hopium Nowy Drzewicz, razem z Piwna Sprawa
Piwo: Fesley Snajps
Ekstrakt: 15,1°
Alkohol: 6,3% obj.
Styl: Foreign Extra Stout
IBU 42Last edited by VanPurRz; 2016-02-23, 15:23."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziSami nawet się nie chwalą że już działają, jak to jest?
Comment
-
-
browar: WĄSOSZ
nazwa piwa: [BROWAR WIŚLANY] Gentleman APA
ekstrakt (jeśli jest podany): 15 Blg
alkohol: 6%
kod kreskowy: 5905669892018Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No to Browar Świdnica czy Browar Świdnicki? Bo to ma znaczenie - pierwszy działa od lata i jest w systemie (chociaż żadnego piwa od nich nie wpisano), a drugi chyba jeszcze nie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzibrowar: WĄSOSZ
kod kreskowy: 5905669892018zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak Wyświetlenie odpowiedziA nie Szczyrzyc?
"Piwo warzone i wyprodukowane w kooperacji z Browarami Regionalnymi Wąsosz"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJa trafiłem na:
Wąsosz
[Browar Wiślany] Gentleman Stout
13 Blg
5,1% alk
5905669892049Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzibrowar: WĄSOSZ
kod kreskowy: 5905669892018
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Hopium Nowy Drzewicz, razem z Piwna Sprawa
Piwo: Fesley Snajps
Ekstrakt: 15,1°
Alkohol: 6,3% obj.
Styl: Foreign Extra Stout
IBU 42
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Gryf
Piwo: [Piwowarownia] Flower Piwer
Ekstrakt: 16 o
Alkohol: 6,2 %
Kod kreskowy: 5905669239035
Styl: (Rye) AIPA
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Zodiak
Pwio: [Faktoria] Alcatraz
A. 9,2%
E. 20,1%
IBU 100
Styl: American Barley Wine
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Piwne Podziemie
Piwo: Holy Citrus
Ekstrakt: 12,9 Blg
Alkohol: 5,3 %
Styl: Pale Ale with Citrus Zest
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziWitnica
Świnoujskie Ciemne
E- 12.0
A- 4.5%
Ciemne
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziJest podobno nowy browar ?
Browar: Świdnicki
Piwo: Miedziane
Ekstrakt: 16,0
Alkohol: 6,4 %
Styl: AIPA
Browar: Świdnicki
Piwo: Hebanowe
Ekstrakt: 14,0
Alkohol: 5,5 %
Styl: StoutPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziSam już nie wiem. Kupiłem te piwa w Manufakturze w Świdnicy, twierdzili że z browaru Świdnica (takie teksty już przerabialiśmy). Na etykietach zero informacji o miejscu warzenia, brak nawet daty ważności. Jedyna ślepy kierunek to informacja że "....jakość piwa zapewnia Piwowar Rafał Harchala"Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to Browar Świdnica czy Browar Świdnicki? Bo to ma znaczenie - pierwszy działa od lata i jest w systemie (chAociaż żadnego piwa od nich nie wpisano), a drugi chyba jeszcze nie?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziTo jednak chyba chodzi o browar Świdnica. Ale pewności nie mam, teraz to już w ogóle mam mętlik.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment